Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

[citace]jirka50 napsal:

Dorsak napsal:

Včera v noci lehl vítr na "4" tak jsem zkusili vyjet. Bohužel na zdejších lodích jsme se přes vlny z oceánu nedostali.... Doufám že mne nebudeš nutit si do toho sednout éra Titaniku je pryč[/citace]

Dorsak by ani lod nepotreboval.Je to vydra prvni tridy.

Zitra vecer uz snad pocasi zmoudri a konecne vyjedete

Tak zatím to nevypadá, otočil se vítr a zítra má být statečná 10. Zatím je to zakleté....

Zatím zpravodajský předvoj, vydržte, bude Doršákova reportáž jak víno! Podle tele zpráv z moře to vypadá na den, který by mohl být náplastí na celý tento pobyt a fučoidní počasí. První dávku ryb jsme i se mnou vyložili odpoledne na břeh, kluci otočili bedny a loď a vyjeli znovu, před půlnocí je nečekám.

To MemedJ: Nebojím, já jsem od loňska coby rybářka malinko povyrostla, navíc s Doršákem - učitelem, to jde samo. Jen musíš stíhat sled rozkazů, příkazů, upozornění a nadávek a s chladnou hlavou se v nich zorientovat:-D

[citace]vevercak napsal:

Zatím zpravodajský předvoj, vydržte, bude Doršákova reportáž jak víno! Podle tele zpráv z moře to vypadá na den, který by mohl být náplastí na celý tento pobyt a fučoidní počasí. První dávku ryb jsme i se mnou vyložili odpoledne na břeh, kluci otočili bedny a loď a vyjeli znovu, před půlnocí je nečekám. [/citace]

Uz se tesim

[citace]vevercak napsal:

Zatím zpravodajský předvoj, vydržte, bude Doršákova reportáž jak víno! Podle tele zpráv z moře to vypadá na den, který by mohl být náplastí na celý tento pobyt a fučoidní počasí. První dávku ryb jsme i se mnou vyložili odpoledne na břeh, kluci otočili bedny a loď a vyjeli znovu, před půlnocí je nečekám. [/citace]

Celou noc nespím a těším se. 8-)

[citace]Sim napsal:

vevercak napsal:

Zatím zpravodajský předvoj, vydržte, bude Doršákova reportáž jak víno! Podle tele zpráv z moře to vypadá na den, který by mohl být náplastí na celý tento pobyt a fučoidní počasí. První dávku ryb jsme i se mnou vyložili odpoledne na břeh, kluci otočili bedny a loď a vyjeli znovu, před půlnocí je nečekám.

Celou noc nespím a těším se. [/citace]

Nooo taky jsem do dvou hodin cekal,Ale asi jeste filetujou:-(:-D

Ale nesmime se divit.Predpoved na dnes zase neslibuje nic dobreho:-(

Meteogrammet: Sula

*Pil

Today and tonight, 29 July 2015

Time

Forecast

Temp.

Precip.

Wind

Wednesday 09:00 Cloudy 12° 0 – 0.1 mm Moderate breeze, 7 m/s from northeastModerate breeze, 7 m/s from northeast

Wednesday 10:00 Cloudy 12° 0 mm Moderate breeze, 8 m/s from northeastModerate breeze, 8 m/s from northeast

Wednesday 11:00 Cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 9 m/s from north-northeastFresh breeze, 9 m/s from north-northeast

Wednesday 12:00 Cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 9 m/s from northeastFresh breeze, 9 m/s from northeast

Wednesday 13:00 Partly cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 10 m/s from north-northeastFresh breeze, 10 m/s from north-northeast

Wednesday 14:00 Cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 11 m/s from north-northeastFresh breeze, 11 m/s from north-northeast

Wednesday 15:00 Fair 13° 0 mm Fresh breeze, 11 m/s from north-northeastFresh breeze, 11 m/s from north-northeast

Wednesday 16:00 Partly cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 10 m/s from north-northeastFresh breeze, 10 m/s from north-northeast

Wednesday 17:00 Partly cloudy 13° 0 mm Fresh breeze, 10 m/s from north-northeastFresh breeze, 10 m/s from north-northeast

Wednesday 18:00 Partly cloudy 12° 0 mm Fresh breeze, 10 m/s from north-northeastFresh breeze, 10 m/s from north-northeast

Wednesday 19:00 Cloudy 12° 0 mm Fresh breeze, 10 m/s from north-northeastFresh breeze, 10 m/s from north-northeast

Wednesday 20:00 Cloudy 12° 0 mm Fresh breeze, 9 m/s from north-northeastFresh breeze, 9 m/s from north-northeast

Wednesday 21:00 Cloudy 12° 0 mm Fresh breeze, 9 m/s from north-northeastFresh breeze, 9 m/s from north-northeast

Wednesday 22:00 Cloudy 11° 0 mm Fresh breeze, 9 m/s from northFresh breeze, 9 m/s from north

Wednesday 23:00 Cloudy 11° 0 mm Moderate breeze, 8 m/s from northModerate breeze, 8 m/s from north

Náhodou, slušný počasí na surfování:-D:-D:-D

Přesně jak říkáš, ve 03:15 jsem skončili s filetováním. Jen připravím snídaně a dám report

Včerejší ráno bylo ve znamení příprav, čekali jsem , kdy poprvé lehne slušně vítr. Ve 14 hod jsme vyrazili když nám to lehlo na "6" Měli jsme vytypované dvě "100%" místa na tresky a mníky.Hned po příjezdu na místo bylo zřejmé, že jsme na správném místě.Plný echolot ryb znamenal nekonečné hejna kelírků. Tresky ale byli tentokrát na okraji hejn a ne pod nimi.

koukám zlobí nick

Zdravíme pana Košťála...

Tresky byly evidentně při chuti...

Ve finále jsme omezili návazce je na pilkry a jednu papriku

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.