Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

Jedna sorta kolem 80cm, všechny jdou zpět do vody.

Ale radost je z nich veliká

[citace]Dorsak napsal:

Vytipované místo, příznačně nazvané Torskskalen nezklamalo.Pod malými kelírky je spousta hladových tresek.[/citace] Krásná ryba gratulace

[citace]Dorsak napsal:

Jedna sorta kolem 80cm, všechny jdou zpět do vody.

Ale radost je z nich veliká[/citace]Jelimán se umí krásně radovat nádhera

Po třech hodinách lovu pod nekončícím hejnem kelírků máme parádní jízdu, bohužel se ryba vyřízla asi po 10 min. zdolávání. Přesto seznamovačka super. Bohužel počasí nás zahnalo zpět na břeh a tady dva dny i zůstaneme...:((((

[citace]Dorsak napsal:

Po třech hodinách lovu pod nekončícím hejnem kelírků máme parádní jízdu, bohužel se ryba vyřízla asi po 10 min. zdolávání. Přesto seznamovačka super. Bohužel počasí nás zahnalo zpět na břeh a tady dva dny i zůstaneme...:(((([/citace]Míšo díky

Včera v noci lehl vítr na "4" tak jsem zkusili vyjet. Bohužel na zdejších lodích jsme se přes vlny z oceánu nedostali....

A to tě Terka pustila na takový boat;-)

Zatím co se někteří členové osádky proháněli na kútrech neskutečné velikosti ve vybrané dámské společnosti se chytaly malé dorše s očekáváním těch větších. Dnešní vítr zatím nedovoluje ani vycházení z chat natož vyjetí na vodu, čekáme

chtěl jsem vložit video, ale nenačetlo se..budu zkoušet

Kluci ušatí. A nejenom kluci. Michale přeji tobě i Tvým 3 kolegům výbornou rybačku. Dali jste mi brouka do hlavy. Přivstal jsem si ( což u mne není zvykem ) a vyrazil na ryby taky. Překvapila mne a hlavně potěšila teplota vzduchu. To miluji. Foto bohužel neumím otočit, ale je to z palubního počítače mé Vlastičky.

Miluji vůni moře a zpěv slepic. Kor, když krouží nad trajektem. Toto, kdo nezažil, jako by nežil. To je ten adrenalín, který nás žene dále do neznáma. A při fotografifi tohoto skvostu jsme na cestě .

[citace]Dorsak napsal:

Po třech hodinách lovu pod nekončícím hejnem kelírků máme parádní jízdu, bohužel se ryba vyřízla asi po 10 min. zdolávání. Přesto seznamovačka super. Bohužel počasí nás zahnalo zpět na břeh a tady dva dny i zůstaneme...:(((([/citace]

Zdravím všechny a hodně štěstí...

Vidím Doršáku, že máš nový oblek..Jsi spokojen?

[citace]Dorsak napsal:

Včera v noci lehl vítr na "4" tak jsem zkusili vyjet. Bohužel na zdejších lodích jsme se přes vlny z oceánu nedostali....[/citace]

To je dobrý, to jsem ještě neviděl. Udělejte nám pár foteček a parametry vč. motoru. I video v plné jízdě by stálo za to.

[citace]Dorsak napsal:

Včera v noci lehl vítr na "4" tak jsem zkusili vyjet. Bohužel na zdejších lodích jsme se přes vlny z oceánu nedostali....[/citace] Doufám že mne nebudeš nutit si do toho sednout éra Titaniku je pryč

Terezo - Petro (ona ví, co to znamená ), přeju ti krásné rybky a klidné moře. A neboj se trhat. ;-)

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.