Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 23°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

I přes strong gale nám to dnes nedalo a přivstali jsme si. Tým B již nevyjel a tým A byl ochuzen o jednoho člena...budíček byl ve 4.30 hod.

Energii jsme načerpali z pravého berana a vyrazili na vodu.

Den se probouzel do větrného rána a východ slunce nám poskytoval pohled, který se prostě neokouká...

Cíl byl jednoznačný podráždit pár polaků dokud fouká jen "9"

Naši strážci jakoby věděli , že dnes vyjíždíme naposled..hlídali nás celou cestu až k polakovišti

Během necelých tří hodiny polaci i ve extrémním počasí spolehlivě brali zooomy, takže jsme si na závěr parádně zachytali.Navíc všechny ryby šli zpět vodě, král Jelimán vyhrál náš polačí minisouboj 22:18 , dnes měl více štěstí. "14" vítr nás po 10 hod vyhnala domů. Ale i tak to bylo báječné zakončení sezony!!!

Super report. Škoda, že vše jednou končí. Tak krásně se to četlo. Přeji šťastnou cestu domů.

No toto? Můj kapitáne prohrát ? A s Jelimanem ?

Doršák nikdy neprohrává. Nikdy nejde o kvantitu. Jde o užití si dané chvíle v okruhu těch, se kterými se cítí dobře.

Jak napsal 007 byla to nádhera.

[citace]007krivanek napsal:

Doršák nikdy neprohrává. Nikdy nejde o kvantitu. Jde o užití si dané chvíle v okruhu těch, se kterými se cítí dobře.[/citace]

Myslim,ze jsme to vyhrali vsichni.Paradni rybarina,super parta a dokonale sluzby.

Strucny vycuc z pobytu dopracuji az po poradnem oddychu.

Hned den po navratu jsem se dal ukecat na hokejovy zapas a tak nejak jsem to prehnal a svalovka mi ztezuje pohyb;-):-D

Snazil jsem se ji rozehnat vodkovymi obklady,ale nejak to nezabralo.

Doufam,ze I Dorsak udela souhrn a tak se nejak doplnime.

Jojo, vyhrají vždy všichni. Z toho svalu si nic nedělej. To je normální, že po 30-tce tě začne něco bolet. Pomsta z lesa a vodka to jen oddálí. To chce masáž. Ale bohužel Jirka je cca 400 km daleko. Budeš muset najít jinou alternativu.

Ale na druhou stranu našel jsem u Vás prima hospodu:

U DEDA

Dali jsme po pár pohárkách pomsty z lesa a přestal mě bolet vyvrklej kotník.A vařej výborně.

Ahoj všichni, sázka o největší rybu SULA podzim 2015 ukončena:

Jelikož se K TOMUTO TÉMATU do dnešního dne nevyjádřil náš rozhodce MAREČEK, sdělím základní fakta. Po delší době mohu zodpovědně prohlásit že sláva vítězům a naději poraženým.

Tedy: já král Jelimán, vládce všech lemurů a tak dále, a tak dále, uznávám porážku od DĚDA, se vší úctou a respektem. Jeho mník tuším ŽE 175 cm je fakt nádhera. Cenu vítěze, tedy tři litry kvalitního jemného destilátu meruňkovice v kapalné formě, jsem předal osobně a jelikož se Dědo tři dny neozval, tak nevím jestli ještě nespí (ČI)?

Diky krali Jelimane.Zatim jsem si k vyhre jenom cuchnul,ale verim,ze se najde spravna chvile abych si smocil zobacek.Slibil jsem jeste kratke zhodnoceni dovolenkoveho pobytu na Sule.Dalo by se to nazvat jedinym slovem FANTAZIE.

Vyborne pocasi,vyborna parta a vyborna rybarina.

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.