Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Za dve hodinky intenzivniho polakovani jsme zapomeli na ty hlucha mista pri hledani halibutu a paradne jsme si zachytali
Odpovědět
Zdatny orel,strazce pristavu nas sledoval prisnym pohledem kdyz jsme se vraceli
Odpovědět
Včerejší den, poslední ve znamení slušného počasí, byl testovací. Tým B vyjel hledat halibuty, tým A jel zkoušet ostatní druhy ryb.
Odpovědět
stavili jsem se nachytat nástražní ryby, namísto nich jsme nachytali dva tucty takových tučňoučkých makrel.
Odpovědět
Vyzkoušeli jsme místa, kde se podle místních měla vyskytovat hejna jednoskvrnek.. na kousek masa na paprice a nad kopcem v 55m jsme všichni měli záběr.
Odpovědět
Není to zrovna bojovník, a tak jsem zkusili nová mníkoviště, podstatně blíž, než je Orklakken.. a mnící byli opět při chuti.
Odpovědět
Bez ohedu na to zda na montáž nebo na pilkra s kusem makrely..
Odpovědět
Změnili jsme opět strategii a s podvečerem zkoušeli najít ještě štikozubce. Bohužel kousali opatrně a nepodařilo se nám je proměnit. A bohužel nám maso decimovali s úspěchem ostrouni....
Odpovědět
Při pohledu na Sulu nám bylo jasné, že Dedo zapoměl vypnout troubu s "baraninou"
Odpovědět
Král Jelimán praktikoval upgrade metodu chyť a pusť a por jistotu sundal trojháky..
Odpovědět
S podvečerem jsem se vraceli zpět naplněni pocity uspokojení a splněného rybářského snu...
Odpovědět