Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Marecek jako zacinajici vlackar mel ze zacatku troche problem s odhadem rychlosti navijeni a na 6m hlobkach trhal jednu gumicku za druhou.Ale pak prisel zlom a zacal vytahovat ryby jedna radost
Odpovědět
Tesne pred setmenim jsme se sjeli s Dorsakem a sledovali jeho umeni
Odpovědět
Rychle se stmivalo,tak jsme kopli do vrtule a frceli do pristavu.Celkem jsme za necele 3 hodinky napocitali 45 polaku a dorse a mensi polaky jsme do toho nepocitali.Uzasna rybarina a krasne prozity den.
Odpovědět
Dady ty mi dáváš...takový krásný polaci a já sedím v práci..:-(
Ty s Doršákem na Sule a Zerpík na Smole...no někdo na Vás dělat musí...:-D
...čekám na další reporty...
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Dady ty mi dáváš...takový krásný polaci a já sedím v práci..
Ty s Doršákem na Sule a Zerpík na Smole...no někdo na Vás dělat musí...
...čekám na další reporty...[/citace]
Moje řeč ;-)
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Marecek jako zacinajici vlackar mel ze zacatku troche problem s odhadem rychlosti navijeni a na 6m hlobkach trhal jednu gumicku za druhou.Ale pak prisel zlom a zacal vytahovat ryby jedna radost[/citace]
Pekne si to tam uzivate.. No ty si to Dedo zaslouzis po takovy sichte na Bakkanu cos tam letos odslouzil. A i Dorsakovi preji, nebot letosni pocasi mu zatim nepralo a tak si to ted vynahradi dosytosti, jak na hloubce tak i na melcinach. Krasni polaci, at se dari dal jako doposud. My Vam tady budem tise zaaaaavidet..
Odpovědět
Klucí, užívejte si. Zdravím Vás.Tato destinace začíná býti velmi hezká. Všude kousek, super zázemí, a když se sejde parta, tak je to o hodně příjemnější. Dnes jsem podpořil Jelimánovu frontu v Brně zásobou kofeinu. Pozdravují Vás též.Vládne tam klid a pohoda.
Odpovědět
Poslední dobou se nelze spolehnout ani na předpověď na yr.no a tak i přes hlášenou "9" jsme vyrazili hned po rozednění směr Ornklakken.
Svěží "4" dávala vyhlídky na parádní rybačku.
Odpovědět
Hned první drift a téměř po spuštění záběr na celou makrelu.
Odpovědět
Ještě v tom samém driftu na konci přišel další záběr a 16kg leng byl zdatným protivníkem.
Odpovědět