Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Dnes byl pro nasi posadku neskutecne smolovaty den.Vsechny zabery velkych mniku jsme nezvladli a ryby se nam vyrezavaly po nekolika desitkach metru tahani.Tak jsem zmenil taktiku a vyjeli jsme na plotnu kelerovo-dorsovou a Jirka na paseneho kelirka dostal svou prvni metrovku
Odpovědět
Od 12 -ti hodin nastal poledni klid a tak jsme se venovali vlaceni.Dostali jsme par jedlych polaku
Odpovědět
Odpoledne jsme znovu zkouseli mnicky,ale aktivita byla nulova.Az po 16,00 se zacaly dit veci.
Odpovědět
Po nekolika driftech na overenych mnikovistich a po nekolika ztracenych rybach jsem dostal odmenu za trpelivost
Odpovědět
Mnicek 174 cm a 32,5kg byl na lodi a dal nam zapomenout na projezdene kilometry bez zaberu
Odpovědět
Pri opakovanem driftu jeste Marecek na tom stejnem miste dostal zaber od velkeho mnika,ale asi 50m pod lodi se mu vyriznul
Odpovědět
Po ukonceni tezke prace ve filetarne a po dobre veceri jsme pojali nekolik malo stamprliku/ale jenom malych/- ale mnoho,takze jsme vypili zasoby na cely pobyt.
Odpovědět
Zabava gradovala a za zneni pisne Krasna je zem a krasnejsi je more timto zdravim Zerpa a Maru
Odpovědět
Díky Honzaku :) je to paráda. V průběhu dne připojím report za A team.
PS: Sice je budím v 6 hod, ale ještě se mi nepodařilo je dostat na vodu
před 7: 30 :((((
Odpovědět