Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

Vyklubala se z toho vsak jen krasna brosma a tak jsme pokracovali na severozapadni hranu

Drift byl neskutecne rychly,tak jsme se nehnali na velke hloubky a venovali jsme se kelerum

Salatovek jsme do poledne nachytali plnou bednu

Sjizdeli jsme plotny od 50 do 80m a pri paseni kelirku jsem zacitil tvrdy atak na moji montaz

Uplnou nahodou se mi na kelirka v 80m povesil krasny mnik.145 cm mne dostalo do vedeni

Po naplneni bedny salatovymi kelery se trochu uklidnil drift,tak jsme zkusili prilehle mnikoviste.

Vysledek prvniho driftu byl bombovy

Rozhodci Marecek se svou 145-kou predbehnul I krale Jelimana a ja jeste o dva cm vice

Oficialni mereni probehlo az v pristavu.Rozhodci byl nasr... ze mu na mne chybi 2 cm.Ale myslim,ze 2 cm nehraji az takovou roli:-D:-D

Zitra se asi opet rozdelime aby jsme projeli co nejvic lokalit.Pocasi nam vydrzi jen do odpoledne,ale verim,ze dalsi report bude opet bohaty

ahoj dedo 145 sice se neznáme,ale hrozně mě baví číst a sledovat tvoje reporty z rybolovu jsi fakt borec!,sorry že ti tykám,ale tykám každému dobrému rybáři jsem prostě takovej :-).Jsi jeden z mála který tu pravidelně dává info o rybách a ne jako něktěří, ktěří to mají jako soukromou plkárnu.:-)Přeji ti hodně ryb,vyhraj tu soutěž o mníka :-D a těším se na další reporty.moc dík

Dedo a Dorsaku, krasne ryby!!! Velka gratulace . Jo a Dedo uz se tesim jak si zapolakujeme v lete 2016:-D;-):-D:-D

[citace]dedo145 napsal: mara45 napsal:

Michale super reporty,je vidět,že si to užíváte.Chytáte krásný ryby a počasí Vám taky zatím přeje.Jak asi dopadne souboj o největšího mníka...

Maro nam je uplne jedno jak dopadne souboj,hlavne kdyz vyhraju[/citace]

Joo to jsi napsal hezky...:-D

Ale jak Vás znám kluci,tak ať vyhraje ten a nebo ten,tak to stejně zapijete toulavou cikánkou....

Jestli si myslite,ze tohle je zapad,tak jste na omylu.Pri Dorsakovem itinerari jsme kazdy den v nohach od 6,00 rano ,takze toto je vychod slunce na Sule

Nic jsme nenechali nahode a hned rano jsme vyjeli na Ornklaken.Rybky nepapaly,a udelali jsme nekolik driftu bez zaberu.Potom Mareckovi utekl 30m pod lodi velky mnik a ja jsem u dna na barevnou chobotnici s kelerovym filetem dostal zaber,o kterem jsem si myslel,ze to bude mnik snu.Ale vyklubal se z toho jen maly 89cm halibutik

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.