Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
To Jeliman a spol.: Uz se na vas tesim.Prijedu asi az dalsim trajektem,protoze chci jeste navstivit Mama Liv na Titranu.Takze stastnou cestu
Odpovědět
Tož jsme úspěšně dorazili. Vybaleno nachystáno , ještě obětiny poseidonovy a vyrážíme na vodu.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Tož jsme úspěšně dorazili. Vybaleno nachystáno , ještě obětiny poseidonovy a vyrážíme na vodu.[/citace]
Michale, ať se daři a vyjde počasí.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Tož jsme úspěšně dorazili. Vybaleno nachystáno , ještě obětiny poseidonovy a vyrážíme na vodu.[/citace]
Hodně štěstí...8-)8-)8-)
Odpovědět
Tak dnešek ve znamení rozcvičky.Obecné do 70cm, místní červeněňačky , pár slušných polaků.Bohužel všudypřítomné mraky ostrounů, kteří statečně decimovali zásoby našich vláčecích nástrah....
Odpovědět
Ja jen doplnim Dorsaka.Ale jeste k presunu.Byl rychly a zacal super.Na prvnim trajektu jsem dostal od politicke strany kandidujici do komunalnich voleb kavu a livanec.Druhy trajekt jsem zmeskal o 10 min. a pak mi nad autem praskla hydraulicka hadice,takze jsem prijel pekne zakonzervovany.Dorsak nervozne podupaval pred chatou,takze jsem hned z auta prelezl do lodi a jeli jsme na prvni vyjezd.Dohodli jsme se ,ze budeme jenom vlacet aby se chlapi rozchytali
Odpovědět
Byl jsem trosku zdeseny z clenitosti pobrezi a asi pul hodinky mi trvalo,nez jsem si na Garminu 720 zvyknul na to,ze jezdim vetsinou po modre mape.Ale pak jsem najizdel na plotny,tak jak jsem zvyknuty a zabery se projevily skoro ihned.Polaci lovili a nas temer novacek zacal supracky.Jirkuv polak mel 81cm a na to,ze to byla po dlouhe dobe jeho prvni vetsi ryba si s nim poradil vyborne
Odpovědět
Na plotnach od 5 do 15 metru brali jen polaci,ale ve vetsich hloubkach okolo 20m se to hemzilo ostrouny
Odpovědět
Kdyz jsem ve dvaceti metrech zaprahnul asi 65cm dorsaka,tak za nim vyjeli dva ostrouni snad neco nad metr a jeste pri vytahovani na hladinu s nim udelali kratky proces.
Odpovědět
Dorsaka jsem vytahnul bez ocasu a s dirou v brichu.Od te doby jsme do vetsich hloubek ani nenajizdeli.Vysledek dnesniho asi 3 hodinoveho vlaceni byl asi 15 jedlych polaku,10 nejedlych/tedy vracenych vode/ a nekolik malych dorsu,ktere jsme ovsem vsechny pousteli.Ostrouny se dostaly na palubu tri,ale ukousnutych nastrah bylo neskutecne mnoho.Takze souhrn dnesniho dne -super zabava,krasne pocasi a na nic vecer,protoze mi uz vsichni zaspali.Zitra se chystame na Ornklaken,tak nam drzte palce.
Odpovědět
Vecer byla nadherna polarni zare,kterou jsem vsak nemohl v kempu pri silnem osvetleni zaznamenat.Jestli se to bude zitra opakovat,tak vyjedeme nekam do tmy
Odpovědět
Móc hezké čtení, díky a přeji pěkné počasí a nádherné ryby.:-P
Odpovědět