Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
[citace]Marecek napsal:
Dedo ak Jeliman príme tvoju výzvu hlásim sa za rozhodcu.[/citace]
Marecku ale to musis byt osobne pritomny
Odpovědět
Pánové a dámy, dnes jsem konečně přečetl výzvu od Děda na souboj králů. Tedy přesně řečeno o mníka snů. Tedy Ďedo, přijímám se vší úctou a nasadím všechny tajné zbraně, aby ten královský mník (pokud nějaký bude) naskočil na nejlépe naservírovanou návnadu. Marečka přijímám jako mezinárodního rozhodcu a těším se na skvělou zábavu, o kterou vlastě nejvíce jde. Tedy těšme se, máme to za pár 9. 9. 2015, pakliže počasí a mořské proudy dovolí spouštíme první pochutinu na dno krásné Lokality SULA a ORKLAKEN. Odměna pro vítěze souboje bude Jelimánsky královská. Král Jelimán atakdále, atakdále...
Odpovědět
to Marecek,Jeliman : Doufam,ze proti me nekujete nejake pikle:-D:-D
Ja se jeste zitra pujdu tady na Bakkanu rozchytat,protoze tento rok jsem videl mnicky jen do 120cm.Ale doufam,ze na starych mistech na Ornklakenu to bude horet.
Odpovědět
Dědo, já už se taky rozchytávám, zatím jenom v rozmazaných myšlenkách, kde mlha střídá slunečno,ale pomalu se dostávám do formy.
Bude to paráda.
Odpovědět
[citace]jeliman napsal:
Dědo, já už se taky rozchytávám, zatím jenom v rozmazaných myšlenkách, kde mlha střídá slunečno,ale pomalu se dostávám do formy.
Bude to paráda. [/citace]Těším se na Vás i na Váš souboj
Odpovědět
Kucí, to bude jízda! Ještě že jsme na druhé lodi.To bude vražedná atmosféra, WFT se budou lámat a Daiwa bude dorvaná na krev!
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Kucí, to bude jízda! Ještě že jsme na druhé lodi.To bude vražedná atmosféra, WFT se budou lámat a Daiwa bude dorvaná na krev![/citace]
Vis dobre,ze rybicky taham s citem.A na te Daiwe od Sima vytahnu I mamuta:-D
Odpovědět
[citace]jeliman napsal:
Bude to paráda. [/citace]
Tak ja jsem se uz rozchytal:-D:-D
Odpovědět
Dlouhodoba predpoved vypada paradne,i kdyz ja na ne moc nedavam.Takze za necely tyden cau.
Odpovědět
Řek bych Pekna Sila, pěkný kousek, ale na bakkanu dlouhodobě podprůměr.
Uvidíš ten rachot na Sule!
Odpovědět
Nazdar Dědy, už mám dolité všechny kapaliny a za pár hodin vyrážíme ve čtvrt na čtyři ráno směr Norsko. Ještě se musím sbalit nějak mi to dělá problém, letos potřetí. Ale zato věcí mám minimum.
Ve středu kolem 11 hodiny ranní bychom měli být na místě. Už nás majitel Larsen očekává.
Tak tedy vem nám pilkry a nabrus háčky. R
Odpovědět