Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 23°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

[citace]Dorsak napsal:

Za nás určitě palec nahoru. Počasí stejně neovlivníme, ale to ostatní je nachystáno skutečně pro rybáře a na rybolov.[/citace]

PEKNA SILA takze v zari se tam sejdeme

Michale, díky, moc pěkné a plně vyčerpávající.:-?

Super report, vypada to velmi dobře.....

Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.

Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...

Není co dodat. Sim nemá v nabídce smajlíka se slzou. Klucíííí moc dobrýýýý.

:-x Nemám rád selfííí:-x

[citace]jeliman napsal:

Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...[/citace]Pánové já vám také děkuji za reporty ale tahle dvojka pekná sila

[citace]jeliman napsal:

Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...[/citace]Pánové já vám také děkuji za reporty ale tahle dvojka pekná sila

[citace]doktor-50012 napsal:

Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.[/citace]

No Doktore a jeste je treba dodat,ze na Ornklaken na ma TOP mista je to cca o 7 Km blize jak z Titranu.A s temi super lodemi se tam da jezdit az do osmicky vetru,coz mne uplne fascinuje.

Musim to videt a zazit na vlastni kuzi,takze v zari tam jedu stravit dovolenou po praci na Bakkanu:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

doktor-50012 napsal:

Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.

No Doktore a jeste je treba dodat,ze na Ornklaken na ma TOP mista je to cca o 7 Km blize jak z Titranu.A s temi super lodemi se tam da jezdit az do osmicky vetru,coz mne uplne fascinuje.

Musim to videt a zazit na vlastni kuzi,takze v zari tam jedu stravit dovolenou po praci na Bakkanu[/citace]

Tak to se tam asi Dědku uvidíme, těším se moc. R

A kdyby přece, tak jsem na vláku našel tento inzerát od Dinnyho, vypůjčil jsem si ho a v plném znění zkopíroval. omluva autorovi...

Dinny: Hall o mám plachetnici Nautica24 s motorem ve Finkenwerder-Hh hledám spolecnika slušného na jachting a rybaření v Nordsee.Wirth greeting Jesus Lives!:-D:-D:-(

Tak to se tam asi Dědku uvidíme, těším se moc. R[/citace]

Ja taky a uz bych si mohl natahnout miru mnicka aspon o 2 cm abych dohnal Pepu:-D:-D

Tak to budeš mít Peknou praci. Bo Jelimán letos tahá samé roury. Jeho pověstný flegmatický způsob lovu letos překonává všechny možné montáže...

[citace]Dorsak napsal:

Tak to budeš mít Peknou praci. Bo Jelimán letos tahá samé roury. Jeho pověstný flegmatický způsob lovu letos překonává všechny možné montáže...[/citace]

Rika se PEKNA SILA a ne Pekna prace.Na Jelimana nasadim vsechny zbrane a vyzyvam jej na souboj o nejvetsiho mnika.

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.