Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
[citace]Dorsak napsal:
Za nás určitě palec nahoru. Počasí stejně neovlivníme, ale to ostatní je nachystáno skutečně pro rybáře a na rybolov.[/citace]
PEKNA SILA takze v zari se tam sejdeme
Odpovědět
Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.
Odpovědět
Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...
Odpovědět
Není co dodat. Sim nemá v nabídce smajlíka se slzou. Klucíííí moc dobrýýýý.
Odpovědět
[citace]jeliman napsal:
Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...[/citace]Pánové já vám také děkuji za reporty ale tahle dvojka pekná sila
Odpovědět
[citace]jeliman napsal:
Pánové a dámy, paráda. Děkuji všem, kteří sledovali toto vlákno a taky tobě Mišáku, skvělý report a popis dějství. Za měsíc snad navštívíme tuto lokalitu SULA ještě jednou a doufám, že počasí dovolí a nebudeme muset jezdit na plachetnici...[/citace]Pánové já vám také děkuji za reporty ale tahle dvojka pekná sila
Odpovědět
[citace]doktor-50012 napsal:
Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.[/citace]
No Doktore a jeste je treba dodat,ze na Ornklaken na ma TOP mista je to cca o 7 Km blize jak z Titranu.A s temi super lodemi se tam da jezdit az do osmicky vetru,coz mne uplne fascinuje.
Musim to videt a zazit na vlastni kuzi,takze v zari tam jedu stravit dovolenou po praci na Bakkanu:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
doktor-50012 napsal:
Parádní reportáž. Titran pro střední Norsko je parádní lokalita, ale Sula s přístupem na otevrene more a s vybavenim kempu a jeste ty lode, no proste super.
No Doktore a jeste je treba dodat,ze na Ornklaken na ma TOP mista je to cca o 7 Km blize jak z Titranu.A s temi super lodemi se tam da jezdit az do osmicky vetru,coz mne uplne fascinuje.
Musim to videt a zazit na vlastni kuzi,takze v zari tam jedu stravit dovolenou po praci na Bakkanu[/citace]
Tak to se tam asi Dědku uvidíme, těším se moc. R
Odpovědět
A kdyby přece, tak jsem na vláku našel tento inzerát od Dinnyho, vypůjčil jsem si ho a v plném znění zkopíroval. omluva autorovi...
Dinny: Hall o mám plachetnici Nautica24 s motorem ve Finkenwerder-Hh hledám spolecnika slušného na jachting a rybaření v Nordsee.Wirth greeting Jesus Lives!:-D:-D:-(
Odpovědět
Tak to se tam asi Dědku uvidíme, těším se moc. R[/citace]
Ja taky a uz bych si mohl natahnout miru mnicka aspon o 2 cm abych dohnal Pepu:-D:-D
Odpovědět
Tak to budeš mít Peknou praci. Bo Jelimán letos tahá samé roury. Jeho pověstný flegmatický způsob lovu letos překonává všechny možné montáže...
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Tak to budeš mít Peknou praci. Bo Jelimán letos tahá samé roury. Jeho pověstný flegmatický způsob lovu letos překonává všechny možné montáže...[/citace]
Rika se PEKNA SILA a ne Pekna prace.Na Jelimana nasadim vsechny zbrane a vyzyvam jej na souboj o nejvetsiho mnika.
Odpovědět