Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
Jak se Křivan 007 ptal, o jaké poháry se bude na podzimních závodech soutěžit, to je tajné, všichni se to dozví včas, ale garantuji, že o zábavu postaráno bude. No a kdyby jsi Dejve přeci jen vyhrál ty, tak pro tebe speciálně to bude pohár bezedný...
Tak brus háčky a trpělivost. R
Odpovědět
Jak se Křivan 007 ptal, o jaké poháry se bude na podzimních závodech soutěžit, to je tajné, všichni se to dozví včas, ale garantuji, že o zábavu postaráno bude. No a kdyby jsi Dejve přeci jen vyhrál ty, tak pro tebe speciálně to bude pohár bezedný… Tak brus háčky a trpělivost. RDejve já Ti říkal že Jelimán má vše pod kontrolou.Ale těšim se stejně na celou bandu .
Odpovědět
Ahoj jeliman posielam foto baterky. Lepšie pripojenie výkon rovnaká cena.
Odpovědět
Ahoj jeliman posielam foto baterky. Lepšie pripojenie výkon rovnaká cena.
Děkuji Marečku, jen by mě zajímalo, kolik ta baterka vyfajčí PETER. A jestli to také škodí jejímu zdraví.....
Odpovědět
Kolik má Ah a kolik stojí?
Jestli je to tahle?
Tak má 6Ah a stojí 1238,73Kč viz. http://www.gordoncar.cz/cs/ts/autobaterie/256/start-stop-system-agm-efb/11038402/
Odpovědět
Ahoj všem, už se taky těším na skvělou partu a na Sulu, jak si grcnu do vody. Dneska jsem vyzvedl novej multík, tak ho doufám slušně zajedu. Jirko, masážní masti pro Jelimana vem hodně, protože s takovím tělem odolávat větru je vážně fuška.
Odpovědět
Ahoj všem, už se taky těším na skvělou partu a na Sulu, jak si grcnu do vody. Dneska jsem vyzvedl novej multík, tak ho doufám slušně zajedu. Jirko, masážní masti pro Jelimana vem hodně, protože s takovím tělem odolávat větru je vážně fuška.Kamaráde neboj už jsem si ji zajistil zbyde i pro jiné ,přeci Vás nenechám v bolestech jinak se těším též čau
Odpovědět
Super, tak mazání bude dost všeho druhu, teda jen do doby než proběhne " Krásná je zem "
Odpovědět
Ahoj Lada prave ju kupoval kamarád EXIDE 12 V 6,5Ah u nás 27 Eur.
Odpovědět
Počítáme každý den, Sula v září se blíží a soudím dle dosavadních úlovků, že bude excelentní partie je komplet 12 lidí a těšíme se na super legraci.
Odpovědět
Zatím trénujeme na sladké vodě . Kapříci do metru, jsou ale slabá příprava na krásné mníčky.
Odpovědět
Ahoj Romane kto je ten pán na lavo niekde som ho už videl?
Odpovědět
http://kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=221810&city=Sula
http://www.yr.no/sted/Norge/Sør-Trøndelag/Frøya/Sula/
V Jestrabicich vam to sice bude nanic,ale tu mas linky na pocasi a prilivy na Sulu.
Odpovědět
Děkuji Dědo i Marečku, počasí a přílivy se hodí, ale podle zpráv poštovního norského holuba je v místě a v době našeho výskytu budeš hlásit osobně. Takže eviduji tuto informaci jako plán B.
PS. sakra jak jsi odhalil náš tajný revír?
Pro Marečka: ten pán v levo je doršák tento rok v utajení.....
Jinak zdravím všechny Norky a těším se na tu krásnou atmosféru a vůni moře.
Odpovědět