Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
Nazdárek Jirko, já se též těším, samozřejmě, že budeme spolu v lodi, tak se připrav na pořádnou makačku.
Již nyní trénuji fyzičku fakt
Jirko netrenuj.Oddychuj.Ono to s Dorsakem a Jelimanem budes mit tezky.
Odpovědět
Ahoj Jirka teda Jurko súhlasím s dedom radšej brús háčky v tom si lepší. A už teraz sa teším na vaše príspevky hoc aj s jakuzy.
Odpovědět
Ahoj Jirka teda Jurko súhlasím s dedom radšej brús háčky v tom si lepší. A už teraz sa teším na vaše príspevky hoc aj s jakuzy.
Neboj Jirko, bude ti ulehčeno,ale těch keců co si zase užiješ... R
Odpovědět
Jirko až budeš brousit ty háčky, přilep tam vzkaz pro Ostrouny: "ponechte prosím naše nástrahy na Pollaky v klidu". Takové samice tam skáčou pořád..
Odpovědět
Jirko až budeš brousit ty háčky, přilep tam vzkaz pro Ostrouny: „ponechte prosím naše nástrahy na Pollaky v klidu“. Takové samice tam skáčou pořád..Kluci jen do něj nandejte nu co se do něj vejde stejně se na Vás těším
Odpovědět
Pánové, ještě mám dvě volná místa 24.9 - 4.10. 2016 -podzim na SULU. Jede super parta.
Odpovědět
jaká je cena??? a jak je to s dopravou??
Ahoj 26 000 NOK 6 osob a dvě lodě tedy cca 13tis osoba plus doprava. Dopravu máme dohodnutu velkými tranzity.
Odpovědět
jaká je cena??? a jak je to s dopravou??Pardon, doplňuji cca 13 tis Kč osoba. Jinak je normálně cca 18 tis/osoba. Bude tam super parta. Víc info na sulafishing.com
Odpovědět
Chlapi nevahejte a berte.Za tu cenu se uz do takoveho rybarskeho raje nedostanete.Prijedu vas navstivit asi 2.10 az s Bennem zakonzervujeme podstatnou cast lodi na Bakkanu.
Odpovědět
A taky na super pohodičku, doufám, že vyjde počasíMám brát masážní mast
Odpovědět
samozřejmě po celodenní námaze bude asi třeba.Nazdárek Jirko, já se též těším, samozřejmě, že budeme spolu v lodi, tak se připrav na pořádnou makačku.
Již nyní trénuji fyzičku fakt
Odpovědět