Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 151 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lupen a poslední změna proběhla před 7 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 152)
  • Autor
    jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA RÁNO – DEN ODJEZDU. Sbaleno! S posledním pohledem na přístav lodě a jsme uctili památku našeho kamaráda, který byl nejen špičkový chlap, ale i rybář. Letošní SULU opouštíme a všichni doufáme, že příští rok se zde znovu sejdeme.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA poděkování. Chci poděkovat celé partě za soudržnost a celý pobyt, nováčkům, že vydrželi tempo, které jsme jim naordinovali, Milanovi, Michalovi a Peťovi za skvělou kuchyni. Dědovi a Marečkovi, že za námi přijel z Bakkanu a v neposlední řadě Michalovi Simčovi, že mi umožnil psát report na tento web a hlavně vám, kdož čtete tyto stránky a příspěvky. Jen by mě zajímalo kolik lidí si vlastně můj report přečetlo? Sezona je u konce a další 2017 nás čeká. Jestli někdo budete chtít jet na Sulu, klidně se na mě obraťte. Rád poradím a budu k dispozici. Díky Roman

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Jeliman: perfektní report.Jak jsi to rozdělil na více částí,tak to bylo určitě lepší než jeden dlouhý a nepřehledný článek.Z reportů je cítit,že jste si to super užili,až tedy na to počasí, ale to je zkrátka Norsko….Krásní polaci a parádní mníci…no nádhera,co více dodat…

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA doplněk závěrečného  reportu. Přátelé, teď jsem obdržel e-mailem fotky od našich kolegů ze slovenského týmu. Tedy dokládám. Krásný ďas a mníčci. Gratulace

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

SULA poděkování. Chci poděkovat celé partě za soudržnost a celý pobyt, nováčkům, že vydrželi tempo, které jsme jim naordinovali, Milanovi, Michalovi a Peťovi za skvělou kuchyni. Dědovi a Marečkovi, že za námi přijel z Bakkanu a v neposlední řadě Michalovi Simčovi, že mi umožnil psát report na tento web a hlavně vám, kdož čtete tyto stránky a příspěvky. Jen by mě zajímalo kolik lidí si vlastně můj report přečetlo? Sezona je u konce a další 2017 nás čeká. Jestli někdo budete chtít jet na Sulu, klidně se na mě obraťte. Rád poradím a budu k dispozici. Díky Roman

Ahoj Romane,krásně jsem si početl a zase v tom lítám.Už vidím jak v noci jezdím po moři lovíme spolu rybky vozíme se ve velkých vlnách zkrátka jsem opět na Sule.Díky je to paráda Jirka

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA, díky Jirko, určitě na jaře jedeme, a léto SOROY.

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Krásna práca Roman konečne má Dedo 145 konkurenta!!!!!!!!!!!!!!!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Romane, na fotkách je v pozadí nějaký zlomený prut. Komu se to povedlo?

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

To SIM: Ahoj prut zlomil Pavel a nebyl jediný. Pro příště jsem mu nechal uříznout ocelovou trubku! Tu už snad nezlomí.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA Michlův největší mník, krásný kousek. Byl hodně těžkej přes 32 kg.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Gratulace Dorsakovi. Na co zabral?

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Nejdříve Michal chytal na návazec systém  – vlasec a celá makrelka + zátěž 850g. Pak přezbrojil na pilkr 750 g s malým kouskem masa z brosmy. A hele, lup ho a byl tam. Mník jak trám.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

SULA, koukal jsem na počasí a asi si koupím rosničku. Teď je v Norsku lepší počasí než kdykoli v létě. Přemýšlím, že zkusím lov v březnu, kdy podle Norů je nejlepší doba na Tresky Dorše, údajně mají nejlepší maso, ikdyž se  na vláčku loví jen ty do 90 cm. Norové je prý mají nejraději a po zbytek roku je nejedí. Co si o tom myslíte?

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Bude se pořádat v roce 2017 nějaký hromadný zájezd na Sulu?

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Ahoj lidičky,

hromadný zájezd na SULU 2017, plánujeme na konci září, je to velmi dobrý čas pro lov nádherných mníků, krásných polaků a obecně je i kemp volnější. Zatím máme dvě party. Jestli chce jet někdo s námi je možnost.

Jeliman

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 152)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...