Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
Ahoj všem,
hledáme 3 rybáře na Sulu v termínu 4.6 - 11.6.2016. Ubytování v apartmánu pro 6 lidí + 2 lodě.
Skvělá vláčkařina a snadná dostupnost na Orneklakken.
SULA RÁNO - DEN ODJEZDU. Sbaleno! S posledním pohledem na přístav lodě a jsme uctili památku našeho kamaráda, který byl nejen špičkový chlap, ale i rybář. Letošní SULU opouštíme a všichni doufáme, že příští rok se zde znovu sejdeme.
Odpovědět
SULA poděkování. Chci poděkovat celé partě za soudržnost a celý pobyt, nováčkům, že vydrželi tempo, které jsme jim naordinovali, Milanovi, Michalovi a Peťovi za skvělou kuchyni. Dědovi a Marečkovi, že za námi přijel z Bakkanu a v neposlední řadě Michalovi Simčovi, že mi umožnil psát report na tento web a hlavně vám, kdož čtete tyto stránky a příspěvky. Jen by mě zajímalo kolik lidí si vlastně můj report přečetlo? Sezona je u konce a další 2017 nás čeká. Jestli někdo budete chtít jet na Sulu, klidně se na mě obraťte. Rád poradím a budu k dispozici. Díky Roman
Odpovědět
to Jeliman: perfektní report.Jak jsi to rozdělil na více částí,tak to bylo určitě lepší než jeden dlouhý a nepřehledný článek.Z reportů je cítit,že jste si to super užili,až tedy na to počasí, ale to je zkrátka Norsko....Krásní polaci a parádní mníci...no nádhera,co více dodat...
Odpovědět
SULA doplněk závěrečného reportu. Přátelé, teď jsem obdržel e-mailem fotky od našich kolegů ze slovenského týmu. Tedy dokládám. Krásný ďas a mníčci. Gratulace
Odpovědět
SULA poděkování. Chci poděkovat celé partě za soudržnost a celý pobyt, nováčkům, že vydrželi tempo, které jsme jim naordinovali, Milanovi, Michalovi a Peťovi za skvělou kuchyni. Dědovi a Marečkovi, že za námi přijel z Bakkanu a v neposlední řadě Michalovi Simčovi, že mi umožnil psát report na tento web a hlavně vám, kdož čtete tyto stránky a příspěvky. Jen by mě zajímalo kolik lidí si vlastně můj report přečetlo? Sezona je u konce a další 2017 nás čeká. Jestli někdo budete chtít jet na Sulu, klidně se na mě obraťte. Rád poradím a budu k dispozici. Díky RomanAhoj Romane,krásně jsem si početl a zase v tom lítám.Už vidím jak v noci jezdím po moři lovíme spolu rybky vozíme se ve velkých vlnách zkrátka jsem opět na Sule.Díky je to paráda Jirka
Odpovědět
Krásna práca Roman konečne má Dedo 145 konkurenta!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Romane, na fotkách je v pozadí nějaký zlomený prut. Komu se to povedlo?
Odpovědět
To SIM: Ahoj prut zlomil Pavel a nebyl jediný. Pro příště jsem mu nechal uříznout ocelovou trubku! Tu už snad nezlomí.
Odpovědět
SULA Michlův největší mník, krásný kousek. Byl hodně těžkej přes 32 kg.
Odpovědět
Nejdříve Michal chytal na návazec systém - vlasec a celá makrelka + zátěž 850g. Pak přezbrojil na pilkr 750 g s malým kouskem masa z brosmy. A hele, lup ho a byl tam. Mník jak trám.
Odpovědět
SULA, koukal jsem na počasí a asi si koupím rosničku. Teď je v Norsku lepší počasí než kdykoli v létě. Přemýšlím, že zkusím lov v březnu, kdy podle Norů je nejlepší doba na Tresky Dorše, údajně mají nejlepší maso, ikdyž se na vláčku loví jen ty do 90 cm. Norové je prý mají nejraději a po zbytek roku je nejedí. Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Bude se pořádat v roce 2017 nějaký hromadný zájezd na Sulu?
Odpovědět
Ahoj lidičky,
hromadný zájezd na SULU 2017, plánujeme na konci září, je to velmi dobrý čas pro lov nádherných mníků, krásných polaků a obecně je i kemp volnější. Zatím máme dvě party. Jestli chce jet někdo s námi je možnost.
Jeliman
Odpovědět