Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SULA (FROYA) 2017

ZDRAVÍM VŠECHNY NORKY A NOŘICE. Letos jsem měl zato, že zde není moc diskutujících, takže toto vlákno zakládám až těď.

Letošní SULA probíhá od jara a úlovky i když v permanentně rozfoukaném počasí jsou nadstandardní. Nicméně, po červnovém absolvování výpravy SOROY, se vydáme s našimi přáteli na SULU a to již za 17 dní. Cílová ryba bude Pollak a Mník, Snad i Okouník. Těšíme se na skvělé zážitky, o které se rádi s Vámi podělím. Když budete chtít o SULE cokoliv chtít písněte,

Odpovědět

Dobré ráno ze SULA, je krásně slunečno a vítr šestka, po snídani jedeme na ryby. Sice už je nemáme kam dát, co budeme moci rozdáme méně úspěšným rybářům a zbytek vše půjde zpět moři. Škoda, že můžeme jen vláčet, protože lov z hloubek nepřipadá v ůvahu z důvodu pouštění ryb. Večer dám nějaké fotky.

Moc pekny Jelimanku.Skoda ze je Benn na dovolene,urcite bych se za vami rozjel

Dnes jsme opožděně před polednem vyrazili na Polaky, krom šestnácti ostrounů jen jeden pěknej a čtyři dorše z  travin. Počasí jako malované, tak směr byl jasný. Dvě hodinky jsme prochyávali hloubky od 100 do 135 metrů, podařilo se pár mníčků (tedy dva), a krásné brosmy 8 a 10 kg. Zítra jedem nanovo, ikdyž už jen pro zábavu. Bude to super.

PS pro Děda, když už nepřijedeš, alespoň jsme na tvoji počest pokořili Zubrovku. R

Ahoj Jelimanku, kolik je ubytovaných uprchlíků na Sule? Děkuji Honzák

A je tam nějaký problém??

Ahoj Honzo to máš zbytočné Roman je skúpi na odpovede aj fotky.

Zdravím ze Sula, dnes jsme se pověnovali okouníkům, a vyplatilo se, na hraně z 200 do 150 m. Máme krásných čtrnáct kousků, konzumní velikosti. Fotečky zde

Ahoj Honzo to máš zbytočné Roman je skúpi na odpovede aj fotky.

Ahoj Honzáku, je jich tu asi patnáct, problémy nejsou žádné, chovají se slušně a ani je prakticky nepotkáme. Jsou zalezlí v domech a ven jdou jen telefonovat nebo na jídlo. Jen je úsměvné vidět, jak je nor bere na loď, nabalí je do záchranných vest a jede s nimi jako o závod, asi aby si chlapci a dvě děvčata osvěžili paměť...

Dva dny po návratu, krátké zhodnocení SULY 2017. Cesta, tam i zpět bez obtíží, bez kolon až na D1. Počasí nejlepší za posledních šest let, babí léto a slunečno. Ryby, cílová ryba hlavně polack a okouníci. Mník okrajově, v podstatě dva dny. U mníků, projel jsem veškerá místa a hloubky od 95 do 130 metrů, na obvyklých mníkovištích byly převážně mníci do metru a mnoho velkých brosem, největší měla dest kilo. Vyzkoušel jsem i nová loviště. Polaci krásní a v hojném počtu jak bývá na Sule zvykem. Okouníci měli kolem 2 až 2,5 kg, taky paráda. Dorše jsem nelovil. Štikozubce jsem v okolí Suly nenašel. Všude je hodně velkých kelerů a opravdu velkých makrel. Ostrounů jsou na mělčinách tisíce. Celkově lze říct, že  vše jednoznačně na jedničku. Příští rok jedeme znovu do této parádní lokality, která nabízí skvělý rybolov a hlavně velmi vysoký standard ubytování, mražení ryb a vše je tak nějak v pohodě, žádný stres. Ikdyž cena je o maličko vyšší, ale pro toho kdo chce perfektní servis se vyplatí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!