Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SULA 2023 SN tour

Ahoj, druhý den na ostrově Sula, nádherné ubytování, Ornklakken deset minut jízdy, nádherné počasí.

Odpovědět

Filátko z kellera byla sázka na jistotu, žádné velké okusování.Vůbec se s tím nemazlili. A radost veliká...

Hladina jak olej , pěkně pod mrakem, téměř dokonalé...

... podmínky zkusit okouníka, zda již jsou pod jižní hranou. Jen škoda, že jsme tam byli v době , kdy jsou ještě hájeni.... stáli tam pěkně v lajně.

Parádně jste si to užili a to počasí - jak z katalogu.  Dáme vědět za rok ve stejnou dobu :-)

To jste Míšo chytli parádní počasí a ryby při chuti......👍

Ahoj Petrstar,

můžeš mi prosím na mapě vyznačit, jak se dostaneš ze Suly za 10 minut na Ormklakken ?

Již jsem tam byl a není mi to jasné.

předem dík

Petr

Ahoj Petrstar, můžeš mi prosím na mapě vyznačit, jak se dostaneš ze Suly za 10 minut na Ormklakken ? Již jsem tam byl a není mi to jasné. předem dík Petr

Ahoj Fox59,    mapu přikládám, vzdálenost od ostrova Sula po pomalém výjezdu z mělčin kolem ostrova na loviště Ornklakken je zhruba 12 až 13 km, záleží jaké zvolíte body. Při našem turnusu bylo neskutečně krásně, skoro bez větru. Na otevřeném moři bylo možno využít max. rychlost lodí někde od 20 do 25 kn/h. Při průměrné rychlosti, řekněme 22 kn/h je dojezd cca 20 min.                      Konec legrace, obrat "za 10 minut" jsem použil jako řečnický. Proti cestě z Titranu a posléze ze Svellingenu je to ze Suly opravdu "za 10" ve skutečností za 30 minut.                                                          Omlouvám se všem akurátním kolegům za zcela nepřesné informace, co se týče časových údajů, rýpalům a škarohlídům  vzkazuji, " jsem nedůvěryhodný, tak mé reporty prostě ignorujte."                Všem  kolegům a kamarádům s kterými se znám z rybářských zájezdů ( jedná se o všechny včetně majitelů CK, řidičů autobusů, delegátů atd.) si dovoluji popřát vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2024.

S pozdravem Petru zdar                                                                                                                                               Petr

Ahoj Petrstar, můžeš mi prosím na mapě vyznačit, jak se dostaneš ze Suly za 10 minut na Ormklakken ? Již jsem tam byl a není mi to jasné. předem dík Petr

Ahoj Fox59,
mapu přikládám, vzdálenost od ostrova Sula po pomalém výjezdu z mělčin kolem ostrova na loviště Ornklakken je zhruba 12 až 13 km, záleží jaké zvolíte body. Při našem turnusu bylo neskutečně krásně, skoro bez větru. Na otevřeném moři bylo možno využít max. rychlost lodí někde od 20 do 25 kn/h. Při průměrné rychlosti, řekněme 22 kn/h je dojezd cca 20 min. Konec legrace, obrat "za 10 minut" jsem použil jako řečnický. Proti cestě z Titranu a posléze ze Svellingenu je to ze Suly opravdu "za 10" ve skutečností za 30 minut. Omlouvám se všem akurátním kolegům za zcela nepřesné informace, co se týče časových údajů, rýpalům a škarohlídům  vzkazuji, " jsem nedůvěryhodný, tak mé reporty prostě ignorujte."

Všem  kolegům a kamarádům s kterými se znám z rybářských zájezdů ( jedná se o všechny včetně majitelů CK, řidičů autobusů, delegátů atd.) si dovoluji popřát vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2024.

S pozdravem Petru zdar

Petr

Ahoj Petře, připojuji se též s přáním všeho nej v nadcházejícím roce a s dodatečně  děkuji za vynikající služby SN TOUR, Markovi, všem rybářům  v našem turnusu, kteří byli prostě super a v ne

poslední řadě děkuji i tobě za přátelské rady. Doufám, že se mi někdy podaří se s tebou na rybách potkat, bohužel volné místo jsem na Sulu sehnal až pro rok 2025.

S pozdravem Martin

Pro Petrstar :

nechápu tvojí reakci na můj dotaz o dojezdu ze Suly na Titran. Myslel jsem, že se neorientuju na mapě.

Ihned mne odsoudíš jako rýpala a škarohlída. No, každý ten život máme nějak nastavený.

Zdar a ať se ti daří - bez nadsázky

Petr

Ahoj všem.

Děkuji za odpovědí. Jen nevím kdy jsem koho někam zařadil nebo "odsoudil"?

Tímto bych rád ukončil toto již neaktuální vlákno, popřál všem krásné počasí a úlovky v roce 2024.

S pozdravem Petru zdar

Petr

• Téma ‚SULA 2023 SN tour’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!