Ahoj Všem norkům, rád bych Vás touto cestou požádal o jakékoli informace k lokalitě Sula.
Předem děkuji
s pozdravem a přáním hezkého dne Martin
Ahoj Všem norkům, rád bych Vás touto cestou požádal o jakékoli informace k lokalitě Sula.
Předem děkuji
s pozdravem a přáním hezkého dne Martin
170kg 222cm halibut rekord Suly.
Tak na Sulu super výkon, ale proč ho nepustili ?
Odpovědět
Škoda, že jste takovou rybu zabili. Byla to samice s milióny jiker. Nad 2m se halibut musí pustit!!!
Odpovědět
170kg 222cm halibut rekord Suly.
úlovek super ale tohle se neděla ,samice mela dostat život a udělat dalším radost na prutu.
Odpovědět
Nejen to ale při dnešních omezeních budeš mít plnou bednu jen z jedné ryby. a to i víc beden. A co pak budeš těch zbylých X dní dělat?
Odpovědět
Porušiť Rybársky poriadok v Nórsku, odfotografovať sa pri tom a ešte to zavesiť na net to chce riadne gule..
Odpovědět
Dnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.
Ahoj chlapi, krásné úlovky. Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty? moc diky Martin 🖐
zábradlí má průměr 30 mm VašekDnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.
Ahoj chlapi, krásné úlovky. Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty? moc diky Martin 🖐
Odpovědět
Posílám pár fotek ze Suly od kamaráda Ádi. Strašný vedro, počasí jak na Malorce, ale ryba zatím bere.
Odpovědět