Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
déšť

Sula

Ahoj Všem norkům, rád bych Vás touto cestou požádal o jakékoli informace k lokalitě Sula.

Předem děkuji

s pozdravem a přáním hezkého dne Martin

Odpovědět

Dnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.

Ahoj chlapi, krásné úlovky.

Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty?

moc diky Martin  🖐

Dnes za chladného a deštivého dne se dařilo všem posádkám, byl zdokumentován (dle vyjádření posádky) ,další útok halibuta na uloveného polaka.

Dnes za chladného a deštivého dne se dařilo všem posádkám, byl zdokumentován (dle vyjádření posádky) ,další útok halibuta na uloveného polaka.

Třeba ho dostaneš Petis :)

Dnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.

Ahoj chlapi, krásné úlovky. Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty? moc diky Martin 🖐

Zdravím. I když je to tak trochu předčasné, ale plánuji pro rok 2026 vyrazit na Sulu s cestovkou S.N.Tour http://www.sntour.cz/public/zajezdy/sula-2026.pdf . Termín nemám ještě ujasněný. Aby to nebylo tak náhoda kdyby se dopředu našli dva kolegové se kterými by jsme se sešli na lodi ale i v baráku byl bych rád. Vždycky mi to namíchala cestovka a ne vždy šťastně. Výbavu mám dostatečnou (nadbytečnou) a ryby nachytám vždycky. Nekouřím, nehádám se, nechlastám. V Norsku jsem byl x krát. Všude možně. Zkouším najít srdcovku. Zatím se nezadařilo. Jsem z Prahy. Už se blížím k 60ti. Kdyby se někdo našel budu rád. Jinak cestovka. Loni jsme se seznámili až v autobuse a nebylo to zrovna šťastné řešení. Ozvěte se mi tady nebo SZ. Díky.

<p style="text-align: right;">Ahoj to teď nikdo není na Sule??? Když tak dejte aktuální informace. My tam odjíždíme příští týden ve čtvrtek.</p>

.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.