Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Sula

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
Krbi75
10.04.2025 ID: 2363157

Ahoj Všem norkům, rád bych Vás touto cestou požádal o jakékoli informace k lokalitě Sula.

Předem děkuji

s pozdravem a přáním hezkého dne Martin

1
Odpovědět
Krbi75
01.06.2025 ID: 2364970

petrstar napsal:
Dnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.

Ahoj chlapi, krásné úlovky.

Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty?

moc diky Martin  🖐

0

Odpovědět

petrstar
01.06.2025 ID: 2364988

Dnes za chladného a deštivého dne se dařilo všem posádkám, byl zdokumentován (dle vyjádření posádky) ,další útok halibuta na uloveného polaka.

SAVE_20250601_201119 SAVE_20250601_201103
1

Odpovědět

Doršák
02.06.2025 ID: 2365004

petrstar napsal:
Dnes za chladného a deštivého dne se dařilo všem posádkám, byl zdokumentován (dle vyjádření posádky) ,další útok halibuta na uloveného polaka.

Třeba ho dostaneš Petis :)

0

Odpovědět

venda
02.06.2025 ID: 2365007
Krbi75 napsal:
petrstar napsal:

Dnes se počasí umoudřilo, skoro nulový vítr ale bohužel i drift. Přesto všichni ulovili plné bedny. Trofejní ryba, která poškodila tohoto polaka jen otočila loď a pak svou kořist pustila 😂.

Ahoj chlapi, krásné úlovky. Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty? moc diky Martin 🖐

1

Odpovědět

venda
02.06.2025 ID: 2365010

Krbi75 napsal:

petrstar napsal:

Ahoj chlapi, krásné úlovky. Mám prosbu, můžete mi prosím zjistit jaký průměr má zábradlí na lodích pro uchycení držáku na pruty? moc diky Martin 🖐

0

Odpovědět

JuraS.
11.06.2025 ID: 2365252

Zdravím. I když je to tak trochu předčasné, ale plánuji pro rok 2026 vyrazit na Sulu s cestovkou S.N.Tour http://www.sntour.cz/public/zajezdy/sula-2026.pdf . Termín nemám ještě ujasněný. Aby to nebylo tak náhoda kdyby se dopředu našli dva kolegové se kterými by jsme se sešli na lodi ale i v baráku byl bych rád. Vždycky mi to namíchala cestovka a ne vždy šťastně. Výbavu mám dostatečnou (nadbytečnou) a ryby nachytám vždycky. Nekouřím, nehádám se, nechlastám. V Norsku jsem byl x krát. Všude možně. Zkouším najít srdcovku. Zatím se nezadařilo. Jsem z Prahy. Už se blížím k 60ti. Kdyby se někdo našel budu rád. Jinak cestovka. Loni jsme se seznámili až v autobuse a nebylo to zrovna šťastné řešení. Ozvěte se mi tady nebo SZ. Díky.

0

Odpovědět

Milos 1227
28.06.2025 ID: 2365644

Ahoj to teď nikdo není na Sule??? Když tak dejte aktuální informace. My tam odjíždíme příští týden ve čtvrtek.

0

Odpovědět

Salmon
07.07.2025 ID: 2365848

Zdarec.

Nemáte někdo vytvořenou mapu Suly a okolí, kterou bych si mohl vytisknout na velkoformátové tiskárně?

Něco jako kdysi dělal MifakM.

Díky

1

Odpovědět

Tom P
09.07.2025 ID: 2365939

]Zdarec. Nemáte někdo vytvořenou mapu Suly a okolí, kterou bych si mohl vytisknout na velkoformátové tiskárně? Něco jako kdysi dělal MifakM. Díky

Ahoj , podrobná mapa visí na filetárně. Jsou tam všechny ostrůvky a hloubky. Posílám foto , ale chtělo by to asi vyfotit lépe. Já už ti nepomůžu,  byl jsem tam v květnu.

1000018957
1

Odpovědět

Tom P
09.07.2025 ID: 2365940

No tak ta fotka mapy se sem nahrála tak špatně ,  že tam není nic poznat. Originál v mobilu je o hodně lepší , jsou tam vidět plotny s hloubkama a trasy. Třeba se ti někdo ozve a pošle ti lepší fotky třeba na mail.

0

Odpovědět

fox59
09.07.2025 ID: 2365941

Otevři si mapu na stránkách :

www.kystinfo.no

Zajdi do nějakého Copy centra a oni ti požadovanou část mapy vytisknou .

Mam takto vytištěnu část okolí Suly na plátně.

2

Odpovědět

JuraS.
09.07.2025 ID: 2365942

Já mám nějakou apku na rybářské mapy norska v mobilu i v ipadu. Tam kde jsem mi to najde mapu. ale k čemu to je když se orientujeme podle echa pokud to tedy umí.

0

Odpovědět

fox59
09.07.2025 ID: 2365951

JuraS. napsal:
Já mám nějakou apku na rybářské mapy norska v mobilu i v ipadu. Tam kde jsem mi to najde mapu. ale k čemu to je když se orientujeme podle echa pokud to tedy umí.

Orientovat se musíš podle námořních map. Na lodích jsou GPS, takže se s někým domluv, ať ti vysvětlí práci a orientaci s GPS.

Echolot použiješ až v místě plánovaného rybolovu.

1

Odpovědět

JuraS.
09.07.2025 ID: 2365952

fox59 napsal:

JuraS. napsal:

Orientovat se musíš podle námořních map. Na lodích jsou GPS, takže se s někým domluv, ať ti vysvětlí práci a orientaci s GPS. Echolot použiješ až v místě plánovaného rybolovu.

Tak zaprvé co jsem zažil já osobně. Nikdy se za kormidlo/volant necpu. To raději dělám závaží vepředu. Měl jsem posádky co ovládali loď jen "tam tím směrem k ostrovu" a nebo i ty co našli uloženou tečku na mapě v echu a pluli k ní. btw. mám vlastního humíka s gps tak něco o tom vím i když na našich loužích. A jak jsme psal ty apka je přímo od norů pro norské rybáře. Podle mách zkušeností to co se tobě líbí na mapě "tady budou" je úplně jinak a jsou jinde. Najdeě na 50 metrech písečnou plotnu, celý večer tam máchaš rybu, roybait a houbelec a pak se dozvíš že halíka chytli na vrcholu nějakého kopce a šutry a trávami okolo.

0

Odpovědět

Fish
12.07.2025 ID: 2366018

170kg 222cm halibut rekord Suly.

FB_IMG_1752297213333 FB_IMG_1752297210523 FB_IMG_1752297188431 FB_IMG_1752297185622 FB_IMG_1752297182147
1

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.