Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

:-D:-D:-D Být s Márou v Norsku je nevšední zážitek......jako vždy:-D

;-);-);-) A papání to mu jde opravdu stejně jako rybolov.... prostě na jedničku......:-D:-D:-D:-D

No nebýt na srazu RYBOLOV NORSKO v Praze nelze....Protože to bude zase jízda..................:-P:-P:-P Tak se včas přihlašte :-):-)už na tom s Márou makáme a máte se na co těšit:-D.

Vláďo, s Márou to je skvělé i bez Chablisu, že:-P

:-):-):-) No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama:-S:-S:-S:-S

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To jsem celej já:-D:-D

[citace]zerp napsal:

No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama

To jsem celej já[/citace]

Tak jak se říká: "To vám podepíšu". Naprostý souhlas. 8-)8-)8-)

Nazdar na Besakeru co je s vámi Doršák žádné zprávy, dedo145 taky nic takže bud lovíte jako kosatky nebo je v tom tulen.Koukejte se sebrat tady se čeká na nějakou zprávičku alespon malou .S pozdravem klidné moře nádherné záběry a co je nejkrásnějsí. Ahoj Jirka:-D:-D:-D:-D

Ahoj dedo145, tak mě tu máš. :-) Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční!

Taky čekám na info, zatím marně. :-(

to Terka 146..vítame novú ozdobu mezi náma norkama:-)

To Dedo 145: Když nejsou žádné úlovky, čemuž nevěřím, ale pokud ano, tak by jsi mohl zveřejnit aspoň ten úžasný recept na játra, který ohromil i Terku - 146.:-P

Rádi bychom spolu s Dedo 145 poděkovali na naprosto úžasnou sezonu na Titranu. Camp na tomto neskutečním místě byl „zazimován“ a čeká na nás opět na jaře.

Díky Poseidone!!!

To Terezka: Sleduj vlákno Bessaker

[citace]Terka-146 napsal: Ahoj dedo145, tak mě tu máš. Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční! [/citace]

Za Dedo 145: Jsi nejšikovnější!

Zkušební příspěvek

Ještě pár fotek z Titranu....

Terezka s okounkem...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!