Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

:-D:-D:-D Být s Márou v Norsku je nevšední zážitek......jako vždy:-D

;-);-);-) A papání to mu jde opravdu stejně jako rybolov.... prostě na jedničku......:-D:-D:-D:-D

No nebýt na srazu RYBOLOV NORSKO v Praze nelze....Protože to bude zase jízda..................:-P:-P:-P Tak se včas přihlašte :-):-)už na tom s Márou makáme a máte se na co těšit:-D.

Vláďo, s Márou to je skvělé i bez Chablisu, že:-P

:-):-):-) No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama:-S:-S:-S:-S

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To jsem celej já:-D:-D

[citace]zerp napsal:

No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama

To jsem celej já[/citace]

Tak jak se říká: "To vám podepíšu". Naprostý souhlas. 8-)8-)8-)

Nazdar na Besakeru co je s vámi Doršák žádné zprávy, dedo145 taky nic takže bud lovíte jako kosatky nebo je v tom tulen.Koukejte se sebrat tady se čeká na nějakou zprávičku alespon malou .S pozdravem klidné moře nádherné záběry a co je nejkrásnějsí. Ahoj Jirka:-D:-D:-D:-D

Ahoj dedo145, tak mě tu máš. :-) Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční!

Taky čekám na info, zatím marně. :-(

to Terka 146..vítame novú ozdobu mezi náma norkama:-)

To Dedo 145: Když nejsou žádné úlovky, čemuž nevěřím, ale pokud ano, tak by jsi mohl zveřejnit aspoň ten úžasný recept na játra, který ohromil i Terku - 146.:-P

Rádi bychom spolu s Dedo 145 poděkovali na naprosto úžasnou sezonu na Titranu. Camp na tomto neskutečním místě byl „zazimován“ a čeká na nás opět na jaře.

Díky Poseidone!!!

To Terezka: Sleduj vlákno Bessaker

[citace]Terka-146 napsal: Ahoj dedo145, tak mě tu máš. Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční! [/citace]

Za Dedo 145: Jsi nejšikovnější!

Zkušební příspěvek

Ještě pár fotek z Titranu....

Terezka s okounkem...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.