Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
:-D:-D:-D Být s Márou v Norsku je nevšední zážitek......jako vždy:-D
Odpovědět
;-);-);-) A papání to mu jde opravdu stejně jako rybolov.... prostě na jedničku......:-D:-D:-D:-D
No nebýt na srazu RYBOLOV NORSKO v Praze nelze....Protože to bude zase jízda..................:-P:-P:-P Tak se včas přihlašte :-):-)už na tom s Márou makáme a máte se na co těšit:-D.
Odpovědět
:-):-):-) No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama:-S:-S:-S:-S
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To jsem celej já:-D:-D
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
No bylo nám v Norsku jako vždy krásně a pokud budou lidi okolo nás jako to letos bylo super , tak se nám v tomto světě bude žít krásně i s těma Zemanama a jinejma bubákama
To jsem celej já[/citace]
Tak jak se říká: "To vám podepíšu". Naprostý souhlas. 8-)8-)8-)
Odpovědět
Nazdar na Besakeru co je s vámi Doršák žádné zprávy, dedo145 taky nic takže bud lovíte jako kosatky nebo je v tom tulen.Koukejte se sebrat tady se čeká na nějakou zprávičku alespon malou .S pozdravem klidné moře nádherné záběry a co je nejkrásnějsí. Ahoj Jirka:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj dedo145, tak mě tu máš. :-) Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční!
Odpovědět
To Dedo 145: Když nejsou žádné úlovky, čemuž nevěřím, ale pokud ano, tak by jsi mohl zveřejnit aspoň ten úžasný recept na játra, který ohromil i Terku - 146.:-P
Odpovědět
Rádi bychom spolu s Dedo 145 poděkovali na naprosto úžasnou sezonu na Titranu. Camp na tomto neskutečním místě byl „zazimován“ a čeká na nás opět na jaře.
Díky Poseidone!!!
To Terezka: Sleduj vlákno Bessaker
Odpovědět
[citace]Terka-146 napsal: Ahoj dedo145, tak mě tu máš. Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční! [/citace]
Za Dedo 145: Jsi nejšikovnější!
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...