Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Nazdar Máro, taky se připojím k těm gratulantům, je to moc hezký kousek. Je z míst okolo skály Hozy Dufka?:-|A Dosky nemyslel Tvůj věk.:-D

Asi hodně fouká a tak o to víc řáděj. Jen tak dál, sranda a pohoda musí být i to patří k rybám v Norsku a kdo to nezná nebo nezažil, tak o dost přišel.:-D

to kulik:včera foukalo,tak jsme pak vyjeli odpoledne jen na makrely.

Ten polak byt od Hitry.

a co tresky, nám se loni na Bakkanu hodně dařilo. Máte s sebou pilkráky?

a nebojte se kluci,já mám na Soroya připravenou taky paruku a dokonce aj zmijovku,místo Ouklejí mám popelníky na oči... :-D:-D:-D:-D

Chlapi díky za fotky a komentáře drží nás to v napětí atěšíme se na novou sezonu .Letošní příděl už mám bohužel vybranej.U dedy 145 se člověk cejtí jako doma takže dík Jirka

Dnes jsem se loucil s Titranskymi lovisti.Zitra je posledni den pobytu tohoto turnusu a ja musim vsechno pobalit a pripravit se na Bessaker.Pocasi se okolo poledne uplne umoudrilo,tak to louceni bylo velice pohodove.Kluci uz byli na Ornklakenu a docela se jim darilo

Nase dve lode se taky snazily.Michael se pri zdolavani mnika dokonce usmival

A proc by taky ne,kdyz se mu podarla dalsi 130-ka

Zerp me pozadal,jestli bych nevzal dnes jejich novacka Honzu na mnikareni.V podstate jej vsak nebylo co ucit.Vybavu mel od Vladi a sikovnost mu nechybela.Uz prvni poradny zaber dokazal vyuzit

Predvcerejsi hrdinka nam zase dokazovala svou bojovnost

K prekonani vlastniho rekordu ji chybelo jen 20 cm

Splnila si ale dalsi sen o kterem basnila posledni 2 dny

Kluci kteri byli na vode o 3 hodiny drive nez my zalovili v jinych vodach a stikozubec z hlobky 120 m mej 12o cm

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.