Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Nazdar Máro, taky se připojím k těm gratulantům, je to moc hezký kousek. Je z míst okolo skály Hozy Dufka?:-|A Dosky nemyslel Tvůj věk.:-D
Odpovědět
Asi hodně fouká a tak o to víc řáděj. Jen tak dál, sranda a pohoda musí být i to patří k rybám v Norsku a kdo to nezná nebo nezažil, tak o dost přišel.:-D
Odpovědět
to kulik:včera foukalo,tak jsme pak vyjeli odpoledne jen na makrely.
Ten polak byt od Hitry.
Odpovědět
a co tresky, nám se loni na Bakkanu hodně dařilo. Máte s sebou pilkráky?
Odpovědět
a nebojte se kluci,já mám na Soroya připravenou taky paruku a dokonce aj zmijovku,místo Ouklejí mám popelníky na oči... :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Chlapi díky za fotky a komentáře drží nás to v napětí atěšíme se na novou sezonu .Letošní příděl už mám bohužel vybranej.U dedy 145 se člověk cejtí jako doma takže dík Jirka
Odpovědět
Dnes jsem se loucil s Titranskymi lovisti.Zitra je posledni den pobytu tohoto turnusu a ja musim vsechno pobalit a pripravit se na Bessaker.Pocasi se okolo poledne uplne umoudrilo,tak to louceni bylo velice pohodove.Kluci uz byli na Ornklakenu a docela se jim darilo
Odpovědět
Nase dve lode se taky snazily.Michael se pri zdolavani mnika dokonce usmival
Odpovědět
Zerp me pozadal,jestli bych nevzal dnes jejich novacka Honzu na mnikareni.V podstate jej vsak nebylo co ucit.Vybavu mel od Vladi a sikovnost mu nechybela.Uz prvni poradny zaber dokazal vyuzit
Odpovědět
Kluci kteri byli na vode o 3 hodiny drive nez my zalovili v jinych vodach a stikozubec z hlobky 120 m mej 12o cm
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...