Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Nazdar Máro, taky se připojím k těm gratulantům, je to moc hezký kousek. Je z míst okolo skály Hozy Dufka?:-|A Dosky nemyslel Tvůj věk.:-D

Asi hodně fouká a tak o to víc řáděj. Jen tak dál, sranda a pohoda musí být i to patří k rybám v Norsku a kdo to nezná nebo nezažil, tak o dost přišel.:-D

to kulik:včera foukalo,tak jsme pak vyjeli odpoledne jen na makrely.

Ten polak byt od Hitry.

a co tresky, nám se loni na Bakkanu hodně dařilo. Máte s sebou pilkráky?

a nebojte se kluci,já mám na Soroya připravenou taky paruku a dokonce aj zmijovku,místo Ouklejí mám popelníky na oči... :-D:-D:-D:-D

Chlapi díky za fotky a komentáře drží nás to v napětí atěšíme se na novou sezonu .Letošní příděl už mám bohužel vybranej.U dedy 145 se člověk cejtí jako doma takže dík Jirka

Dnes jsem se loucil s Titranskymi lovisti.Zitra je posledni den pobytu tohoto turnusu a ja musim vsechno pobalit a pripravit se na Bessaker.Pocasi se okolo poledne uplne umoudrilo,tak to louceni bylo velice pohodove.Kluci uz byli na Ornklakenu a docela se jim darilo

Nase dve lode se taky snazily.Michael se pri zdolavani mnika dokonce usmival

A proc by taky ne,kdyz se mu podarla dalsi 130-ka

Zerp me pozadal,jestli bych nevzal dnes jejich novacka Honzu na mnikareni.V podstate jej vsak nebylo co ucit.Vybavu mel od Vladi a sikovnost mu nechybela.Uz prvni poradny zaber dokazal vyuzit

Predvcerejsi hrdinka nam zase dokazovala svou bojovnost

K prekonani vlastniho rekordu ji chybelo jen 20 cm

Splnila si ale dalsi sen o kterem basnila posledni 2 dny

Kluci kteri byli na vode o 3 hodiny drive nez my zalovili v jinych vodach a stikozubec z hlobky 120 m mej 12o cm

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!