Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Odpoledne jsme pak věnovali vláčení.Nejvíce chutnaly zoomy a rypery v hnědé barvě a zelené.Dovezli jsme 35 polaků a doršů.Nejv polak 85 a dorš 80.Toho vytáhl opět náš plavčík Honza

Máro, vy se Zerpem máte skvělé nápady jak na ryby vyzrát, ale že si je necháte nahánět potápěči, to je fakt i na mě moc:-D:-D:-D:-D:-D

...no a po příjezdu jsme si opět zapěli - krásná je zem....

Dnes se vitr uklidnil na 3m/s a vsichni v nadeji na vyjezd na sire more spechali k majaku.Tam je vsak cekalo neprijemne prekvapeni.4 metrove vlny dokazaly zneprijemnit zivot vsem se slabsimy zaludky.Vrata mezi majakem a pevninou byly prujezdne jen pro silne povahy.

Ja jsem byl dopoledne na Sistrande kde jeden z klientu potreboval lekarske osetreni a protoze zdejsi system je velmi pohodovy,tak jsme tam stravili nekolik hodin.Z toho duvodu se nedal uskutecnit spolecny vyjezd.

Odpoledne jsem vzal na lod jednu rybarku,ktera je poprve v Norsku a mela zajem se naucit pilkrovat.Kdyz jsme projeli rozbourenymi vraty u majaku,tak jsem myslel ,ze to vzda.Opak byl vsak pravdou a tak jsme se vydali na Skoflun.

Tam jsme potkali jednu z nasich lodi ktera se pochlubila krasnymi ulovky.

Neustale zabery mniku je udrzovaly v pohotovosti

Ivan a jeho parta makali naplno

Dusan jim vsem ale dal na frak svym mnikem 134cm

Terezka se ucila velice rychle a s privezenym pilkrem 750g a rucnim multakem prohazovala 100m hlubiny jedna radost.Po 4 zaberech bez ryby jsem ji vymenil maly trojhacek za 8/0 a napichl filet z brosmy a prvni mnicek byl na lodi

At jsem se snazil sebevic,tak stale vedla o 2 mniky.Pak jsem ale vybral 126 cm kusa a citil se jako vitez.

Ale uz v dalsim driftu to prislo.Krasny zaber a obrovska tahanice o kazdy metr.Nabidl jsem ji pomoc,ale nepochodil jsem.

Kdyz se mnik ukazal,skoro mi fotak spadnul do vody

Ta krehka divenka uplne sama bez pomoci vytahla ze 110m na rucnim multaku tuto krasnou rybu.Mnik pusu dostal a na me nevyslo

Protoze vytahnout behem tri hodin 4 mniky nad metr je drina i pro zdatneho chlapa,tak jsme se obratili k domovu.Po prijezdu jsme odchytili nase vlackare

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.