Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

to Hyse: tak proto mi to nešlo. Ty jsi mi k tomu zapoměl říct kouzelnou formulku ;-)

Sory,ale bleskova sprava.Dnes se jel Ornklaken v poctu 10 lodi,nejvetsi ulovky -dors 118,mniky 130 a 132 a spousta dalsich ryb.Ja dam foto az zitra odpoledne,protoze prave odjizdim na letiste . Doufam,ze bleskove komando Mara a Zerp vas poinformuji drive

Díky super počasí a skoro bezvětří,jsme mohli vyjet na celodenní výlet na moře.Petr - dědo145 nám ukázal místa a kdo měl na prutě maso,tak tahal mníky.Chytilo se několik pěkných kousků,jen mě se nějak nedařilo.Začalo to poruchou na elek. multíku a pak po dlouhém zdolávání mníka,který se se mnou moc nebavil,mi v 60 metrech přebrousil devadesátku vlasec a zmizel.Za to náš nováček na lodi,který nikdy nechytal,nám dával pěkně na prd...

Cestou zpět jsme se ještě zastavili na Hakeskalenu a dostali na vláčkú pár polaků.Největšího opět náš nováček Honza...

Flotila vyjíždí...

I zerpík se rval s rybama jak o život...

I zerpík se rval s rybama jak o život...

Maro,to sme dnes akorát sklukama diskutovali že si hezky na Titranu zachytáte my sme taky hloubkam neodolali a bylo to supr i když taky nám pár hezkých ryb padlo asi vemu partu k Honzovi Dufkovi na školení:-D zítra to bude asi podle předpovědi bída,tak hodně zdaru....

to jigin:fouká 18 vítr,tak sedíme v chatě.Snad se to zítra uklidní a budeme moci vyjet.

[citace]mara45 napsal:

to jigin:fouká 18 vítr,tak sedíme v chatě.Snad se to zítra uklidní a budeme moci vyjet.[/citace]

Čau kucí,jak se tam máte? :-P:-P Tady taky fučí, snad zítra se to uklidní. :-|:-|

to Dosky:jeli jsme si do města nakoupit,posedět s místními děvčaty u kávy a teď jsme v chatě a popíjíme vínečko.Zítra má být líp,tak hr na ně................

[citace]mara45 napsal:

to Dosky:jeli jsme si do města nakoupit,posedět s místními děvčaty u kávy a teď jsme v chatě a popíjíme vínečko.Zítra má být líp,tak hr na ně................[/citace]

Tak to jsme na tom stejně. Tak si to užijte. :-P:-P:-P:-P

Diky Maro ze jsi mne zastoupil.Hned po prijezdu z Ornklakenu jsem musel sluzebne odjet a proto se az dnes vracim k predeslym 2 dnum.

Predevcirem se vlastne zacinalo,kluci se rozjizdeli a vlastne se jen vlacilo.Vcelku to bylo pohodove.Makrely a nekolik peknych zaberu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!