Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Tak ať to šlape!!! 8-)

[citace]zerp napsal:

A jdeme na to......zdravím Sima a Šroubka a všechny ostatní parťáky z klubu PRAGUE....i od HROCHA atd. .....a hlavně všechny kamarády z RYBOLOVU NORSKO.....jsme v plné parádě a forma jak PRASE.........[/citace]

To snad není pravda toto...:-D:-D:-D:-D:-D

Vy jedete do cirkusu nebo co...:-D:-D:-D:-D,ať sa daří ogaři..

Jeste jsem nestihnul dat ani fotku predposledniho turnusu a Zerpaci uz jsou aktivni.

Takze ROZLUCKOVA s partou dobrych rybaru a prima kamaradu a za rok nashledanou

[citace]Dorsak napsal:

To Dody 145: Sice už jsem sbalenej a připravenej vyrazit, ale koukám, že tam budu muset někam ještě dostat plavky, šnorchl a nafukovací lehátko:)[/citace]

A nezapomen opalovaci krem,protoze tu je nezvykle teple leto:-D

To Maticka : Na tebe a samozrejne i Vaska se moc tesim,ale nevim,jestli v te dobe nebudu a Ebru.

Zitra nam z meteorologove slibuji zlepseni pocasi,takze novi lovci budou mit moznost vyzkouset lode a zbrane.Pokud se predpovede splni,tak pozitri ocekavam MASAKR ELEKTRICKYM MULTAKEM NA MORI.

Jenom nevim,jestli budu stihat za Zerpem a Marou.Jejich bleskove reakce ve mne budi obavy.:-S

Tak kucíííííí (Mára a Zerp), dojeďte v pohodě a co nejkrásnější zážitky na vodě i souši, ať máte co vyprávět v nové hospůdce zvolené Vláďou. Pozdravujte operatéra Radka, další jsem v tom , jak říkal Péťa, cirkusovém provedení nepoznal. :-P:-P:-P

to Kulik:ještě v noci foukalo,ale teď se to uklidňuje.Tak vyrážíme na vláčku.Radek posnídal ty svoje pomeje a zrní,tak je vše ok...:-P

Máro, prosím Tě hlavně Radkovi nedávej kořalku, víš jak je potom divokej.:-D Hodně úspěchů a máte ZOOMy?:-D

to Kulik:joo zoomy máme na kila.

Radek u snídaně...:-D

Moc Vám to sluší, ale říkal jsem Ti žádná kořalka. Neposlechl jsi a tak musíš Radka krmit. :-P

To Dody: Koukám, že tam s Tebou byli Douďáci???

Už to nemožu vydržet, dojedu o den dřív.Pojedu s Karlem a Karlem za Tebou na Titran....

Doršáku koukej je lovit i za mě budu vás sledovat z dálky čau jirka

8-)8-)Dneska super den + super lidi okolo. dedo145 atd. Děkujema SN TOUR za takového člověka na svém místě !!!!!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!