Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Ahoj dedo vidím že se daří jsem rád za vás .Koukejte se dál držet a klidnou hladinu a krásné ulovky :-):-):-):-)jirka

Po 4 dnech nadherneho pocasi se opet rozfoukalo.Rano jeste nejaka 8-ka ale pak vitr zesilil na 11-ku.po predchzejicich uspesich se nikomu ani moc na vodu nechtelo.jinak by urcite zkouseli aspon makrely ve fjordu.Byl jsem upozornen,ze jsem zapomnel na jednoho krasneho mnicka ze vcerejska,tak to dnes napravuji

Kluci se aspon bavili a byla zrealizovana jedna sazka,kterou vyhrali ti odvazni

Jeden si to dokonce uzival

Vse probihalo pod dozorem plavcika a zdravotnika,ktery poskytl plavcum prvni pomoc

Ted jen rozproudit krev a rychle do sprchy

[citace]dedo145 napsal:

A me neda se jeste jednou pochvalit mym letosnim rekordem[/citace]

Gratulace Dedo...na toto období je to supr a pozdravuje tě Václav od grilu a už se na tebe těší...8-)8-)8-)8-)

Z těch fotek je cítit zprávná chlapská atmoséra!

[citace]dedo145 napsal:

A me neda se jeste jednou pochvalit mym letosnim rekordem[/citace]

Moc pěkně vyfocený.

Kolik centimetrů byla teplota vody :-D

Jiřane za nás sem to tipnul na 3 mínus:-D:-D:-S

To Dody 145: Sice už jsem sbalenej a připravenej vyrazit, ale koukám, že tam budu muset někam ještě dostat plavky, šnorchl a nafukovací lehátko:)

:-D:-D:-D Tak jsme tady TŘESTE SE........:-D:-D:-D vše OK a nálada jako vždy skvělá a Petr z SN TOUR jako vždy BOMBA..... trochu fouká , ale nebojte...... jdeme do toho !!!!!!!!! Je tu krásně a super lidi.

8-)8-)8-)A jdeme na to......zdravím Sima a Šroubka a všechny ostatní parťáky z klubu PRAGUE....i od HROCHA atd. .....a hlavně všechny kamarády z RYBOLOVU NORSKO.....jsme v plné parádě a forma jak PRASE.........:-D

:-):-):-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!