Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Vsechny 3 lode jsem mel pohromade,takze jsem ani nechytal jen prejizdel od jedne ke druhe a fotil
Odpovědět
Ryba je chycena az kdyz je v lodi a Zdenovi se to podarilo na prvni pokus
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
mara45 napsal:
to dedo145:tak konečně nastal den D a vyrážíme na Titran.Nachystej nám něco na uvítanou a ne,že bude foukat...
Na uvitanou vam zazpivam jednu krasnou pisen a pak jedeme na ne[/citace]
Na tom uvítacím večírku bych chtěl být. :-?
Odpovědět
A po uspesnem dnu si nekteri vychutnavali Chorvatske pocasi v Norsku
Odpovědět
Dnesni pocasi je uz nevhodne k rybolovu,fuci 11-ka a je to tak jen na makrelky do vrat fjordu,ale vsichni maji splnene limity a tak svorne oddychuji a debatuji o vcerejsim fantastickem rybolovu
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: mara45 napsal:
to dedo145:tak konečně nastal den D a vyrážíme na Titran.Nachystej nám něco na uvítanou a ne,že bude foukat...
Na uvitanou vam zazpivam jednu krasnou pisen a pak jedeme na ne[/citace]
Jak jsem se díval na předpověď na středu,tak si budeme zpívat hymnu až do večera...:-x
Odpovědět
Snad se to zlepsi :-) koukam na predpoved a stale se to meni,
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...