Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko – Titran 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,575)
  • Autor
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Ale chviličku času ještě vyšetřím…:-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Dorsak napsal:

Ale chviličku času ještě vyšetřím…

Dorsak napsal:

Jo jo , přípravy jsou v plném proudu…..

Jéééééé,to je krááása…

Šťastnou cestu dom ogaři.Pozdravujte Dedo145…

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Šroubelín: vyřídím.Právě se řítí na letiště pro první pax.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Hoop: Ano, převážně “800” nerez.na mělčinách ryby zatím nejsou, asi je na ně brzy.voda má 8°C.” Super mega cool hustý hlavičky z prezentace Toma a Boba jsme tudíž neměli možnost testovat.A hlavně jsme neměli správný “držák” 😉

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

To mi neříkej, že jste celou dobu jen pilkrovali:-(

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Tak tak.jako každý rok.Vláčka až na podzim.Ryby jsou dole.Kolem břehů zatím nic.je tady parta němců – vláčkařů a jsou z toho nešťastní, mají v 6 lidech pár malých tresek.

Tudíž buď pilkr, nebo montáže na mníky….ale nám to vyhovuje, nevzniká tak žádný prostor pro diskuzi, zda na vláčku na pilk. Navíc jsem si od SIMa dovezl nové WFT a tak jsem jej musel pořádně prubnout 🙂

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Díky za povzbuzující zprávy. Už se nemůžeme dočkat, až taky budeme psát historii další sezóny na Titranu :-). Dobrá lokalita, trochu umění, odvahy a štěstí a o nádherné zážitky je postaráno 😉

Dobře dojeďte.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Dorsak:hodně pěkný ryby,ale v tom větru to asi muselo být hustý co?Tak dobře dojeďte…;-)

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Hlavně v pořádku dojeďte domů.

Jiřan

PavelC
    Člen
    (7 odpovědí)

Zdravim.Jedu v červnu na Titran a zajímá mě jak je to tam s připojením na internet.Díky Pavel

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

mara45 napsal: to Dorsak:hodně pěkný ryby,ale v tom větru to asi muselo být hustý co?Tak dobře dojeďte…

Vždyť to znáš.Chytali jsem i za 10 abychom nemuseli čučet na boudě. Ale nejhorší je, že se nelze spolehnout na předpověď počasí.Bu´dto jsme byli na rozhraní fronty nebo nevím.O půlnoci podle yr.no měla být 15″, v 6 hod ráno aktualizace na 11 a v 8 hod zase 15.Vyjeli jsme na Ornklacken a měli jsme tak 6 z chvilkovýmí poryvy.Dnešek je prvním dnem, co jim to vyšlo….:-(

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

čus Michale,

nádherné ryby, velká gratulace, už se těším na kafe u tebe v kanclu a vyprávění. To ti taky jde hodně dobře. A uděláme pojistku na Soroy.

Pandion

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Po minulém roce mám stejný pocit jako Doršák. Yr.no jsme sledovali pravidelně, ale dostkrát bylo úplně jinak:-?

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To PavelC: Na pohodu, sázíme fotky jednu za druhou k tomu ještě stahujeme poštu.Kemp je od letoška na dvou routerech, takže dostatečné pokrytí a přenosová rychlost.Ale je to také tím, že jsem tady zatím sami, takže máme připojení jen pro sebe.

klíč k wifi Ti dá dlegát Dedo145.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Dorsak:joo je pravda,že jim ta předpověď často nevychází.Mění se to hodinu od hodiny.Co napíšou večer,ták ráno je uplně jinak.Jedem tam koncem srpna,tak snad nebude foukat jako loni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,575)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko – Titran 2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...