Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Vrchol dnesniho lovu - Jirka a jeho halik

Stastny lovec jej vyvlacil na melcinach pred antenami

Cas leti jako voda a zitra je posledni den tohoto turnusu.Pocasi opet nebude nejlepsi,ale jezdit se bude dat.Takze zitra jeste posledni vyjezdy a uz se tu pozitri budou hlasit novi nazhaveni rybari

Vcerejsi den se prekvapive umoudrilo pocasi a nekteri se jeli rozloucit s morem.Jini uz ani nevyjeli a venovali se baleni.Ja jsem jeste musel dodrzet slib a jel jsem ulovit okounika.Mira jej slibil dceri a nepodarilo se mu ho chytit.Chvilemi prselo,ale vitr se zcela uklidnil a v tom poklidu jsem dostal na lod navstevu

Hned pri prvnim driftu jsem jednoho okounika dostal a to na 200m hloubce ve sloupci na 180m.Slib byl splnen,ale nazpet se mi jeste nechtelo.Dal jsem jeste dva drifty a oba byly uspesne.Pri tretim jsem utrhnul navazec tak jsem se v klidu vratil do pristavu.Nejvetsi okounik mel 2,5 kg

Po kratke bource opet vysvitlo slunicko a tak vsichni v pohode dosusili sve vybavy

Vecer jsem se nestihnul prihlasit,protoze jsem absolvoval tradicni nocni cestu na letiste a rano uz nas cekal autobus.Takze jeste posledni foto teto skvele party a srdecne rozlouceni.Za rok nashle

Novi borci to nebudou mit lehke.Dnes 14-ka a zitra 17-ka vitr neslibuje nic dobreho.Nalada je vsak dobra a vsichni verime,ze pocasi se do dvou dnu umoudri

To dedo:nádherná fotodokumentace.už aby tady bylo další léto a ja moch opět na titran.

Ahoj dedo tuším máš noví fotoaparát dávaš nám super zábery len tak daľej a môžeš aj pridať. ALE HLAVNE ABY SI NEZABUDOL ŽE DNES MAŠ NARODENINY TAK VŠETKO NAJ NAJ LEPŠIE HODNE ZDRAVIA ŠTASTIA A TAK. Posielam ti tvoju oblúbenú :Krásna je zem krásnejši je može a co je nejkrásnejši co je nejkrásnejší ... UKAŹ .... Drž sa tam čau.

No i já se připojuju ke gratulaci.

Ať Vám koušou porád dál.

TO Marecek a 007

diky za prani.Ale s kousanim to bde horsi.Dnes 15-ka a rackove zaujali aerodynamicke postoje

Vim dedo že jsi strašně skromnej ale ty narozeniny jsme mohli v klidu zapít mohl ses zmínit jak jseš mladej.Tak všechno nej a čau

Dědo Všechno nejlepší k narozkám Ti přeje parta z Hradce. Ať tě provází dál to rybářské štěstíčko a ještě mnoho kapitálních úlovků.

:-D:-D:-D:-D:-D:-:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]mvsotek napsal:

Dědo Všechno nejlepší k narozkám Ti přeje parta z Hradce. Ať tě provází dál to rybářské štěstíčko a ještě mnoho kapitálních úlovků.

:-[/citace]

Diky za prani od vas to hreje.Bomba parta na kterou se tesim v pristim roce.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!