Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Podaril se jim i mimoradny ulovek pred odjezdem ze severni strany Froyi

Odpovědět
Vorackovci si dali za ukol vychytat vsechny dorse a polaky v blizkosti pobrezi

Odpovědět
Jestli se vam zda,ze nektere fotky se opakuji,tak to neni pravda.Monika je vzdy usmata a Pavel nejezdi dale jak na Vorackovu melcinu.

Odpovědět
My jsme absolvovali vylet se tremi lodemi na Skoflun a Ornklaken. Hodne se vlacilo,ale mimo nekolika 70 cm dorsu a par mensich polaku se zadna zajimava ryba nechytila.Protoze v polednich hodinach si ryby na plotnach vybiraji poledni prestavku,tak si vzdy sedneme na mnicka a cekame az zase zacnou brat.Tentokrat nas vsak najist nenechali

Odpovědět
Honza cekal na dalsi zaber dlouho,ale kdyz prisel,tak to stalo za

Odpovědět
Odpoledne se konecne trosku rozfoukalo a tak jsme na zaver vyzkouseli keleroviste.Bylo jich tam more,ale nejvetsi mel slabych 70 cm.Protoze byl dobry drift,tak jsme jeste aspon jednou sjeli dorsoviste a stalo to za to.Posledni ryba byl dors 110 cm

Odpovědět
A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny[/citace]
Jedním slovem:prostě nádhera.Není co dodat.:-|Nádherné počasí a mraky ryb.Máme téměř zabaleno, ještě řízky a hurá na ně.8-O
Odpovědět
To Dody145: Vidím, že jsi opět ve formě. Super příspěvky. Jak na to koukám, se mi do toho Chorvatska ale vůbec nechce.
Tak kluky nešetři,ať máme všichni na co koukat.
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.