Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Podaril se jim i mimoradny ulovek pred odjezdem ze severni strany Froyi
Odpovědět
Vorackovci si dali za ukol vychytat vsechny dorse a polaky v blizkosti pobrezi
Odpovědět
Jestli se vam zda,ze nektere fotky se opakuji,tak to neni pravda.Monika je vzdy usmata a Pavel nejezdi dale jak na Vorackovu melcinu.
Odpovědět
My jsme absolvovali vylet se tremi lodemi na Skoflun a Ornklaken. Hodne se vlacilo,ale mimo nekolika 70 cm dorsu a par mensich polaku se zadna zajimava ryba nechytila.Protoze v polednich hodinach si ryby na plotnach vybiraji poledni prestavku,tak si vzdy sedneme na mnicka a cekame az zase zacnou brat.Tentokrat nas vsak najist nenechali
Odpovědět
Honza cekal na dalsi zaber dlouho,ale kdyz prisel,tak to stalo za
Odpovědět
Odpoledne se konecne trosku rozfoukalo a tak jsme na zaver vyzkouseli keleroviste.Bylo jich tam more,ale nejvetsi mel slabych 70 cm.Protoze byl dobry drift,tak jsme jeste aspon jednou sjeli dorsoviste a stalo to za to.Posledni ryba byl dors 110 cm
Odpovědět
A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny[/citace]
Jedním slovem:prostě nádhera.Není co dodat.:-|Nádherné počasí a mraky ryb.Máme téměř zabaleno, ještě řízky a hurá na ně.8-O
Odpovědět
To Dody145: Vidím, že jsi opět ve formě. Super příspěvky. Jak na to koukám, se mi do toho Chorvatska ale vůbec nechce.
Tak kluky nešetři,ať máme všichni na co koukat.
Odpovědět