Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Podaril se jim i mimoradny ulovek pred odjezdem ze severni strany Froyi

Vorackovci si dali za ukol vychytat vsechny dorse a polaky v blizkosti pobrezi

Tak tento uz je lepsi

Michal ma co delat aby s nimi drzel krok

Jestli se vam zda,ze nektere fotky se opakuji,tak to neni pravda.Monika je vzdy usmata a Pavel nejezdi dale jak na Vorackovu melcinu.

My jsme absolvovali vylet se tremi lodemi na Skoflun a Ornklaken. Hodne se vlacilo,ale mimo nekolika 70 cm dorsu a par mensich polaku se zadna zajimava ryba nechytila.Protoze v polednich hodinach si ryby na plotnach vybiraji poledni prestavku,tak si vzdy sedneme na mnicka a cekame az zase zacnou brat.Tentokrat nas vsak najist nenechali

Zabery byly krasne a bylo jich dost

A za chvili je venku i kdyz trochu zamotany se sousedem

Sveho prvniho mnika v zivote se dockal i Michal

Honza cekal na dalsi zaber dlouho,ale kdyz prisel,tak to stalo za

Ale s rucnim multakem ze 100 m to byla fuska

Odpoledne se konecne trosku rozfoukalo a tak jsme na zaver vyzkouseli keleroviste.Bylo jich tam more,ale nejvetsi mel slabych 70 cm.Protoze byl dobry drift,tak jsme jeste aspon jednou sjeli dorsoviste a stalo to za to.Posledni ryba byl dors 110 cm

A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny

[citace]dedo145 napsal: A pak rychle varit veceri.Mi spolujezdci jeste v tudo hodinu cisti a filetuji,takze si myslim,ze zajezd byl uspesny[/citace]

Jedním slovem:prostě nádhera.Není co dodat.:-|Nádherné počasí a mraky ryb.Máme téměř zabaleno, ještě řízky a hurá na ně.8-O

To Dody145: Vidím, že jsi opět ve formě. Super příspěvky. Jak na to koukám, se mi do toho Chorvatska ale vůbec nechce.

Tak kluky nešetři,ať máme všichni na co koukat.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.