Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Protoze v noci ma zesilit vitr na 13-14m/s a zitra dokonce na 21m/s tak se lovci stridajii.Jedna parta cisti a druha lovi a dovazi bedny s makrelami
Odpovědět
Drive se v devitce ani nejezdilo,ale pocasi tak ukrutne trapi tento turnus,ze nic jineho jim nezbyva.Verme,ze zitra se to vyfouka a aspon dva tri dny se bude dat normalne lovit
Odpovědět
Víťo vidím , že už něco málo je .Držím palce za lepší počasí.Pozdravuj Míška Pavla/st/.Ať se daří .
Odpovědět
dědo at kluci vydrží tohle známe jak na jaře tak i v puli sezony, poseidon je dobrej a odmění vytrvalý držte
Odpovědět
Kdyz se neda na ryby tak hrr na slavky.Podle skveleho receptu od krale Jelimana jsou skutecne vyborne.
Odpovědět
Když se tak na Ty kluky dívám a představím si sebe, jak jsem počítal dny do odjezdu a pak takové počasí, tak mi jich je líto a přeju jim, aby se to co nejdříve uklidnilo a Poseidon jim za to poslal ty největší a nejkrásnější ryby. Kluci, Petrv zdar!!!!:-?
Odpovědět
To Dody: Krásná práce a ještě lepší reportáž. Myslím, že se turnus od turnusu zlepšuješ. Na konci sezony to bude ma Pullicerovu cenu, bo jak se ten borec jmenoval.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Když se tak na Ty kluky dívám a představím si sebe, jak jsem počítal dny do odjezdu a pak takové počasí, tak mi jich je líto a přeju jim, aby se to co nejdříve uklidnilo a Poseidon jim za to poslal ty největší a nejkrásnější ryby. Kluci, Petrv zdar!!!![/citace]
Bohuzel tito kluci uz to nestihnou,protoze dnes v noci je vezu na letiste.Presto vsak nejsou zklamani a uz ted se tesi na pristi rok.
Ostatni maji jeste 4 dny takze drzim palce
Odpovědět
Ne nemylte se toto neni nataceni dalsiho dilu Chocking hazardu nebo Sametovych vrahu.V teto ponure atmosfere jsme se loucili s Honzou Dolanskym a jeho super partaky pred odletem do Prahy.
Dalsi parta,ktera si to chce v pristim roce stoprocentne zopakovat.
Odpovědět
Po prijezdu z letiste jsem si trochu pospal po probuzeni jsem zjistil,ze mi utekl dalsi das k dokumentaci.Ale doufam,ze dnes vypatram aspon jednu fotku.Jinak ve vetru 8-9 m/s se chytalo tezce,ale chytalo
Odpovědět
Mame tu 2 predstavitelky nezneho pohlavi a ani drsne podminky je nezastavily a pri vyjezdu se nedaly zahanbit
Odpovědět
Makrely uz nikoho nebavi a tak kdyz se i za silneho vetru zpomalil drift,tak to nekteri zkouseli u dna na mnicky
Odpovědět
Zatim jeste fouka 10-ka,ale odpoledne by se mel konecne vitr uklidnit.Je to posledni sance pred odjezdem dochytat limity a pokusit se zase o nejakou peknou rybu.Ja bych to tipoval na kelery,protoze tento zapadni vitr nam je vzdy dohnal az ke brehu.Takze po obede hrrr na ne
Odpovědět