Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Dnesni den probehl celkem v klidu a pohode.Pocasi nam moc nepralo,ale nekteri prece jen vyjeli a docela se jim darilo.Polaci stale berou

A takto dopadl lov

V casnych rannich hodinach se podarila prvni metrovka.Kajuv dors mel 110 cm

Vecer se nam vitr uklidnil a chlapi vyjeli.Asi nestihnu jejich prijezdy,ale vynasnazim se aspon neco odchytit.

Tak prece jsem jeste jednu lod stihnul.Prave se vratili a od majaku privezli krasne dorse.Kazdy mel 103 cm

Uz bych sel spat,ale pokud se budou lode vracet s takovymi rybami,tak to asi nepujde

AHOJ DĚDO ZDRAVIM TEBE A JESTLI PŘIJEL I PEPA ČADILEK TAK HO PROSÍM ODE MNE POZDRAVUJ. UŽ TO POČÍTÁM ZA 38 DOUFÁM ŽE DORAZÍM ČAU JIRKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]jirka50 napsal:

AHOJ DĚDO ZDRAVIM TEBE A JESTLI PŘIJEL I PEPA ČADILEK TAK HO PROSÍM ODE MNE POZDRAVUJ. UŽ TO POČÍTÁM ZA 38 DOUFÁM ŽE DORAZÍM ČAU JIRKA[/citace]

Bohuzel Pepa neprijel,ale ma padny duvod.Spatne si to vypoctal a momentalne asi zapiji noveho potomka.Takze je to na tobe aby jsi zjistil,jestli z je o Cadilka vice:-D:-D

Dnes se nam konecne zacalo umoudrovat pocasi a hned to bylo i videt na ulovcich.Vlackari jezdili i v silnejsim vetru a byli uspesni.Pohodova parta a jejich leader Peta

Hned rano byla metrovka od majaku z hloubky asi 70m.Dorsak mel 113cm

V poledne se vratili Daniel a Fero

Nevetsi boj a slavne viteztvi nad zaludnym ulovkem.Boj trval pres pul hodiny a viteztvi bylo dokonale

Pred Ilsoyou se zakousl slusny mnicek 113 cm

Dnes procitl i Bransbaken.Tri metrovky potesily.Zdenek si to zase jednou uzil.

Miry dorsu 104 a 107cm

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.