Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
kluci moc krásné ryby.už se nemůžu dočkat.dnes za 14 :-D8-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Tak to je nový druh místního významu?[/citace]
Mozna jej proslavime:-D:-D:-D
Chybicka se vloudila,ale aspon je o cem pokecat.
Aspon vidim ze jsem pozorne sledovany;-)
Vetsinou si sve prispevky jeste konttroluji,ale vcera /vlastne dnes/
uz jsem nemel sil.
Odpovědět
TO Dody: To víš , ogaří jsou více cícácí, jak jsou natěšení.:-D
Odpovědět
Dedo nech je být at maj nějakou práci. co by jinak dělali jinak paráda
Odpovědět
Dnesek jsem zasvetil pracovnim povinnostem a vse co chlapi privezli,tak uz bylo vyfiletovano.O nic jste neprisli,protoze dnes se vetsina lodi venovala vlaceni a chvalabohu se nam uz krasne rozbehli polaci a vetsina z nich mela od 60 do 70 cm.Kdyz jsem se to dozvedel,tak mi to nedalo a navecer jsme s Frantou co je Honza/tak jak dors je keler/vyjeli na polacky.Nebyli jsme tam sami a v Bzikarne
/to je Dorsakuv nazev/ jsme si polahodili.
Odpovědět
Za 2,5 hodinky jsme si dobre pochytali.Musim podekovat Halibutakovi,protoze jsem si otestovsl novy navijacek a je bombovy.
Zkousim chytat na monofil a myslim,ze v nem najdu zalibeni.
Odpovědět
Ovsem kralovnou lovu je dnes nase prijemna rakouska sousedka.Jeste,ze zitra konci,protoze by to byl asi konec okouniku na Titranu
Odpovědět
Zitra nam hlasi ranni vetrik okolo 10m/s takze kazdy se bude venovat odpocinku.Ale odpoledne a v noci jim zase dame co proto
Odpovědět
Jak ty baby jsou přizpůsobivý. Nachytá bednu okouníků a hned si k tomu focení vezme i mikinu v barvě.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Jak ty baby jsou přizpůsobivý. Nachytá bednu okouníků a hned si k tomu focení vezme i mikinu v barvě.
[/citace]
Jses na omylu,ona uz tak vyjela na ryby,protoze vedela co nachyta
Odpovědět
TO 007&Dody: Chlapi , už to nelemtejte. To by musela mít bednu lososů
:-D Ale okouníci jsou nádherní.....
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Za 2,5 hodinky jsme si dobre pochytali.Musim podekovat Halibutakovi,protoze jsem si otestovsl novy navijacek a je bombovy.
Zkousim chytat na monofil a myslim,ze v nem najdu zalibeni.[/citace]
Nemáš zač, hlavně ať má co tahat ;-)
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...