Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Ostatni fotili az na mole a proto jejich ryby asi nemaji tu spravnou
barvu.
Odpovědět
Ta Norská trojka musela být super. Tři tak pěkné tresty najednou se jen tak nepovede.
Odpovědět
Asi pred 10 min se vratili i vlackari,kteri za nami vubec nezaostali
Odpovědět
Na zitra nam hlasi dest a 14-ku vitr,takze bude oddechovy den.Doufam,ze do konce turnusu se jeste neco udeje kdyz to pocasi dovoli.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal: Jen tak mimo mísu.
Doršáku, spadl mi telefon na zahradě do jezírka když jsem krmil kapry a jesetery.
Vím , že tu jsi. Emila si teď nepřečteš.
Ráno to nedám. Nestíhám.
Jak říkám . Na pi.u rok.
Jak pojedeš z ryb , stav se na kafe. Budu v dílně.[/citace]
To 007: Ty nepřekvapíš :(
To Dody: To není Lídlák, to je RN Code.Až budeš větší, porozumíš.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
To 007: Ty nepřekvapíš :(
To Dody: To není Lídlák, to je RN Code.Až budeš větší, porozumíš.[/citace]
Mas pravdu.Zatim znam jen Cod fish a Da Vinciho kod. Na RN 007 lidl kody jsem jeste neprisel
Odpovědět
Ale vazne. Dnes bez uspechu,protoze 12 - 14 m/s nedovolilo vyjet nikomu ani do fjordu.Zitra obdobna hruza,ktera se ma uklidnovat az k veceru.
Odpovědět
Konecne se nam zacina trosku uklidnovat vitr.Okolo 16,00 uz to bude vysoko sjizdne,takze vlackari uz brousi hacky.Po dohode s nekterymi lodemi provedeme nocni vyjezd,tak zitra dopoledne by mely byt vysledky.
Odpovědět