Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Dnes byl asi jediny den,kdy si mohly vyjet i kucharky.V krasnem pocasi si dobre zachytaly a Jirinkin dors na 60g pilkrik stal za to
Odpovědět
Je videt,ze okolo majaku to konecne oziva.Objevila se mala hejna sledu a kelirci jsou uz v paradni koncentraci.Ze se tam da chytit i vetsi ryba je videt z dalsi fotky.Take ostatni borci pochytali sve metrovky v okoli majaku,protoze na vetsi vyjezd zatim nebyla prilezitost.
Odpovědět
Dalsi parta,ktera vyjela vcera na noc privezla 13 metrovek z malych ploten na severni strane Froyi ,ale maji to nafoceno na fotaku,ze ktereho to nemuzeme vydolovat.
Zitra bude foukat svezi 10-11 ka a to je jedina moznost povlacit si za ostruvky anebo ve fjordicich na jizni strane naseho ostrova.
Pokud vsak vyjde predpoved pocasi tak pozitri to bude zase mazec.
Odpovědět
Ztráta krajana a "Norka", hluboký smutek a soustrast všem. Nerouhám se, ale takto symbolicky, bych chtěl taky.
Odpovědět
Kamaráde neznali jsme se ale přeji klidnou plavbu a klidný přístav
Odpovědět
Ahoj dědku, my k tobě máme dorazit v pondělí. Je to už zase rok ale na druhou stranu mi připadá že jsem tě neviděl max měsíc. Moc už se těšíme. Každopádně s vámi všichni soucítíme co se týká té neříjemné příhody která vás tam potkala. Jinak všem rybářům velký pozdrav, tobě taky a ještě jedna fotečka z minulého roku.
Odpovědět
Toho druhého z leva od někaď znám. Nemohu si vzpomenout.
Odpovědět
Jen tak mimo mísu.
Doršáku, spadl mi telefon na zahradě do jezírka když jsem krmil kapry a jesetery.
Vím , že tu jsi. Emila si teď nepřečteš.
Ráno to nedám. Nestíhám.
Jak říkám . Na pi.u rok.
Jak pojedeš z ryb , stav se na kafe. Budu v dílně.
Odpovědět
A ted k veci.Navsteva Ornklakenu probehla v zabehnutych kolejich.Asi hodinka hledani ryb a pak skutecny RN.Po nekolika jednoskvrnkach jsme narazili na hnizdo polaku a nejvetsi mel 92cm
Odpovědět
Kdyz jsme narazili na hejno dorsu,tak Pepa vytahnul 3 naraz a znacne jej to vycerpalo
Odpovědět
No co vy tam předvádíte , to je kouzlo.
O tebe bude na přesrok bitka.
No jo Mořskej vlk se nezdá.
Kdyby tak Marcela tušila, jakýho kořeňa dřímá v perutích.
Na vrch jsme vám poslali opět chladno a tu dnes bylo 28.
Vše spolu vyřídíme 20-tého na chatě.
A tu je vše stejné.
Kindr cigáro
Dobrá káva
a dobré pivo.
Odpovědět
Opet nas vytlacela rybarska lod,ktera nam vyhnala kelery z loviste.Nastesti dorsi na rachot siti a na signaly z echolotu nereagovali
Odpovědět