Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

to Dorsak: Nádherný přispěvky a fotky! Člověka to hnedle nabudí...:-Díky a hodně dalších zážitků...8-)

Samozřejmě...Díky...

Ty velké rybářské lodě mně dost překvapily, bude-li to tak to pokračovat, tak brzy vyplení dobrá loviště, že:-(

[citace]Jiran napsal:

Ty velké rybářské lodě mně dost překvapily, bude-li to tak to pokračovat, tak brzy vyplení dobrá loviště, že[/citace]

Je to divné, protože asi před týdnem tady někdo psal, že většina má už nachytaný limit a že výkupy už ryby neberou.

Podle informací je nyní ryb víc než v jiných letech/asi se projevilo to co Michal mněl ve svém videu s kapitánem Markem, že menší výkup je dobrý pro obnovu rybí populace/ tak jim třeba navýšili kvóty.

Doufám, že zase nebudem kličkovat mezi nataženými sítěmi a trhat zbytečně nástrahy

[citace]Hokynar napsal:

Jiran napsal:

Ty velké rybářské lodě mně dost překvapily, bude-li to tak to pokračovat, tak brzy vyplení dobrá loviště, že

Je to divné, protože asi před týdnem tady někdo psal, že většina má už nachytaný limit a že výkupy už ryby neberou.

Podle informací je nyní ryb víc než v jiných letech/asi se projevilo to co Michal mněl ve svém videu s kapitánem Markem, že menší výkup je dobrý pro obnovu rybí populace/ tak jim třeba navýšili kvóty.

Doufám, že zase nebudem kličkovat mezi nataženými sítěmi a trhat zbytečně nástrahy[/citace]

Milane, na Smole to tak není, vžyť to víš:-P

Jiřane, samozřejmně to bylo myšleno na Hitru, tam to bylo běžné. Tady v novém kempu máme od sítí klid.

[citace]Hokynar napsal:

Jiřane, samozřejmně to bylo myšleno na Hitru, tam to bylo běžné. Tady v novém kempu máme od sítí klid.[/citace]

Copak v kempu, ale hlavně na Nordkleppenu:-P

Porusuji tradici a vetru se do Dorsakovych zprav.Dnesni den byl narocny,protoze rano se vcelku vycasilo a predpoved zase jednou nevysla a nastesti k lepsimu.Ja jsem se venoval pripravam lodi a vybaveni a chlapi vyrazili na vodu.

Tuto lod utopili borci,kteri nastoupili po nas na Titran,takze do teto sezony pujde s novym kabatem a novym motorem.

Gafy jsou uz nabrousene

Dorsakovci se vratili z Bransbakenu asi o 14,00 a krome nekolika obecnacek 8 - 10 kg se nic mimoradneho neulovilo

Ale vecer pri druhem vyjezdu narazili na okouniky

A jeste jedna po prijezdu z Bransbakenu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.