Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Nez jsme vykuchali ryby a prichystali material na snidane tak uz je pokrocily cas a rychle je treba jit spat.Vzdyt vstavame v pul sedme.Lode se zatim nevraceji takze nashle zitra

[citace]dedo145 napsal:

Zatimco ja jsem se kochal,tak Janka chytala[/citace]

Gratulace, pěkná barva. Pozdravuje Pavča a Monča 8-)

Jen rychle a kratce,protoze jsem strasne zaneprazdnen.Dnes vitr 8-10 m/s ale jezdit se dalo,protoze foukal severni a to je moznost lovit ve Froya fjordu a v prilehlych fjordicich .Vsichni jen vlacili a uspechy byly stridave.Nekdo se nedostal do ryb,ale byli takovi,kteri privezli plne bedny.Z dnesnich ulovku snad jen dors 97 na vlacku u ostruvku pred antenami a cervenak a polak z fjordu za Ilsoya island

8-O8-O DEDO 145 8-O8-O DELEGÁT ČÍSLO JEDNA JSI PRO MNĚ TY !!!!!!

Zažil jsem jich za 15 let v Norsku plno,ale ty se věnuješ všem co potřebují pomoc. A nemusí to být jen tvůj BIG kamarád. SN TOUR má v tobě POKLAD k nezaplacení. Také tě všem kdo vyráží do Norge doporučuji. Tak hodně štěstí CHLAPE :-).

[citace]zerp napsal:

DEDO 145 DELEGÁT ČÍSLO JEDNA JSI PRO MNĚ TY !!!!!!

Zažil jsem jich za 15 let v Norsku plno,ale ty se věnuješ všem co potřebují pomoc. A nemusí to být jen tvůj BIG kamarád. SN TOUR má v tobě POKLAD k nezaplacení. Také tě všem kdo vyráží do Norge doporučuji. Tak hodně štěstí CHLAPE .[/citace]

Max s tebou súhlasím niet čo dodať.

To Zerp : Kazda pochvala potesi,ale nesmis to prehanet.Ja vim, ze chces toho nejvetsiho mnika :-D:-D

Dnesni den byl opet trochu rozfoukany,i kdyz vitr byl asi slabsi nez slibovala predpoved.Z kempu se to ale spatne posuzuje a chlapi jezdili o sto sest.Vlackari si uzivaji kapitalnich ryb.Ta Pavlova mela 97cm

Uz se zacaly objevovat i makrely

Vlackari maji radost nejen z metrovek

Ale o to vetsi radost je kdyz je to presne 100 cm jako chytil Vlasta

Lode se stale jeste vraceji z more tak uvidim,jestli bude jeste neco k zverejneni.

Zitra se ocekava konecne lepsi pocasi,takze doufam,ze predposledni den turnusu bude ten nejuspesnejsi

A ten den mame stastne za sebou.Myslim,ze opravdu byl nejuspesnejsi.

Vschni,kteri vyjeli se dockali krasnych ulovku.Jen navrat byl ponekud adrenalinovy.Predpoved pocitala se silnym vetrem od 18,00 hod, ale vitr zacal foukat uz ve cca 14 hod.Nastesti se uz vsechny lode vracely a do pristavu se dostaly v poradku.Rano se jelo uplne v pohode

Hned na druhy drift jsme se trefili do ryb a Mira to vzal zhurta a tahal je po dvou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!