Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Ve sloupci se daji chytit i pekne jednoskvrnky

Vcerejsi navstevnici Ornklakenu se vratili o pul stvrte rano s 5-ti ks metrovych dorsu,z kterych ten nejvetsi mel 119 cm.Dnes znovu neodolali a vratili se na misto cinu.Jejich predpokladany prijezd je opet v casnych rannich hodinach,takze mozna jen zitra z nich vypacim nejake fotecky.

Zitra se nam trochu pokazi pocasi,takze na nejake dlouhe vylety to nevypada.Doufam,ze to bude jen docasne a podminky budou zase idealni

[citace]mara45 napsal:

to dedo145:tak to za tebou nestíháme.Asi se uvidíme až v srpnu.Přeju hodně ryb a nech tam taky něco pro naší partičku...[/citace]

Pro vas mam odlozene oberfishe a uz se na vas tesim

Dedo ty mi trápíš já snad začnu stříhat metr ty fotky jsou nádherné už se těším na válečnou písen čau

Vyhodnotenie Titran 19.5. 31.5.2013

*parta 4 rybárov z Bratislavy

* cca 30 tresiek cez meter, množstvo menších obeciek, polakov a kelerov

* spôsob lovu : pilker 500 - 700 g + 2 červené papričky, v hĺbke 60 - 80 m, prívlač

*lokalita Orklaken, Bransbaken, platne pred majákom

* poďakovanie delegátovi - Dedovi, všetko čo sme potrebovali sme dostali, osobne išiel s menej skúsenými rybármi a ukázal ako na ne. Každý si chytil rybu svojich snov

Všetkým, ktorí prídu po nás na Titran prajeme veľa rybárskych úspechov - majú sa na čo tešiť. Dedovi úspešnú sezónu.

To mirob : dky za zhodnoceni zajezdu a mimochodem jste byli super parta a doufam ze pristi rok vymenite Soroyu za Titran

Vcera v 01 39 hod me vzbudil telefonat ze Slovenska.Byl jsem trochu vydesen,protoze jsem sel spat a na vode jsem mel jeste 2 lode,takze zprvu jsem si myslel,ze vola jedna z nich a neco se jim stalo.Ozval se vsak muj nejlepsi slovensky kamarad Marecek a jeste vetsi prekvapeni bylo ze se ozval v pozadi i hlas meho nejlepsiho kamarada z Moravy-Dorsaka.Komukoliv jinemu bych vynadal a poslal jej do temnot,ale tito dva mi udelali tak prijemne prekvapeni,ze po ukonceni hovoru jsem to sel rozdychat pri cigaretce na molo.A to je duvod,proc jsem odchytil jeste jednu partu pri kuchani ryb a konecne i od nich mam jedno foto

Dnesni den byl opet tvrde pracovni.Opravovali jsme jednu lod,takze se nedalo v prubehu dne vyrazit s nejakou partou na more.Ale vecer byla lod opet spustena na vodu a v ramci testovani jsem vzal dalsi dve lode na more.Zpocatku to nevypadalo na nejaky uspesny zatah a navic se v nasi blizkosti pohybovala velka rybarska lod z jizniho Norska. Ale po chvili hledani opet zacal rybarsky sen.Zaber pri kazdem driftu.

Temer jsem nestihl jezdit od lode k lodi a fotit cerstve ulovky

Krasne jsme si zachytali a chlapi me prekvapili tim,ze za cca 4 hodiny sami zahlasili odjezd,s tim,ze ryb uz je dost a jsou unaveni.Je to o to zajimavejsi,ze zrovna najelo hejno velkych keleru a po nekolika zaberech se podarilo dostat 118 cm kus.Jaky rozdil od masaru-kelirkaru,kteri za kazdou cenu chytaji i 25 cm kelirky

Jeste par fotek z mola,protoze jsem nestihnul zaznamenavat vsechny ulovky na vode

Za psledni dny ubylo metrovek,ale zase se ojevily velka hejna dorsu velikosti 80 - 90 cm.Presto jsme si dnes kazdy svou metrovku chytili

A neni toto nahodou zlata rybka?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!