Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

A žere hlavně rybáře :) Dá se krmit z ruky???

[citace]Dorsak napsal:

A žere hlavně rybáře :) Dá se krmit z ruky???[/citace]

Dá, ale jenom jednou. :-D:-D:-D:-D

no mozna dvakrat :-D:-D

[citace]mira.sta napsal:

no mozna dvakrat [/citace]

Já vim, máš dvě ruce. :-D:-D:-D:-D

To Dody: Hele rychle sem nasázej další story a foto, začínáme Ti tady plácat nesmysly. Došky už neví, kolik má rukou....:):)

Mozna bych si tu ruku radsi prvne vyfotil...... :-P

Stridani turnusu mam stastne za sebou,vsichni po dlouhe ceste aspon na chvili vyjeli,zpravy o ulovcich mam jenom kuse,protoze nez jsem se vratil z letiste,vetsina osazenstva uz spala.Jeste se mi nevratila jedna lod a ta ktera prijela pred pul hodinou privezla svou prvni metrovku

Na posledni lod uz cekat nebudu,protoze unava uz dela sve a na zitra musim byt cerstvy.Pocasi bude do vecera dobre tak se tesime na krasne ulovky

Jaké je na Titranu počasí??

Tak to byla opravdu otázka do pranice . :-P:-P:-P

Záběry na všech vláknech týkajících se středního Norska jasně dokazují, že počasí je více než příznivé:-D

Ten nejsvětlejší, se nezapomněl namazat;-) krémem na opalování.

[citace]PavelC napsal:

Jaké je na Titranu počasí??[/citace]

Presne podle predpovedi:-D

Dnesni spolecny vylet na otevrene more jsem musel z duvodu pracovni zaneprazdnenosti tesne pred odjezdem zrusit i kdyz uz jsem mel svacinku zabalenou.Takze lode se rozjely do vsech moznych lovist samostatne.Vetsina lovcu jsou vlackari,takze slidili po polacich v okoli Titranu.Okolo ostruvku u anten se podaril Fandovi polacek 87cm

Polaci se pravdu rozjizdeji,co dokazuji i dve party z Hakkeskalenu,kde nalovili ryby velikosti 60 - 80 cm

to dedo145:tak to za tebou nestíháme.Asi se uvidíme až v srpnu.Přeju hodně ryb a nech tam taky něco pro naší partičku...:-x:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.