Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]Dorsak napsal:
A žere hlavně rybáře :) Dá se krmit z ruky???[/citace]
Dá, ale jenom jednou. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
no mozna dvakrat [/citace]
Já vim, máš dvě ruce. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To Dody: Hele rychle sem nasázej další story a foto, začínáme Ti tady plácat nesmysly. Došky už neví, kolik má rukou....:):)
Odpovědět
Stridani turnusu mam stastne za sebou,vsichni po dlouhe ceste aspon na chvili vyjeli,zpravy o ulovcich mam jenom kuse,protoze nez jsem se vratil z letiste,vetsina osazenstva uz spala.Jeste se mi nevratila jedna lod a ta ktera prijela pred pul hodinou privezla svou prvni metrovku
Odpovědět
Na posledni lod uz cekat nebudu,protoze unava uz dela sve a na zitra musim byt cerstvy.Pocasi bude do vecera dobre tak se tesime na krasne ulovky
Odpovědět
Záběry na všech vláknech týkajících se středního Norska jasně dokazují, že počasí je více než příznivé:-D
Ten nejsvětlejší, se nezapomněl namazat;-) krémem na opalování.
Odpovědět
[citace]PavelC napsal:
Jaké je na Titranu počasí??[/citace]
Presne podle predpovedi:-D
Odpovědět
Dnesni spolecny vylet na otevrene more jsem musel z duvodu pracovni zaneprazdnenosti tesne pred odjezdem zrusit i kdyz uz jsem mel svacinku zabalenou.Takze lode se rozjely do vsech moznych lovist samostatne.Vetsina lovcu jsou vlackari,takze slidili po polacich v okoli Titranu.Okolo ostruvku u anten se podaril Fandovi polacek 87cm
Odpovědět
Polaci se pravdu rozjizdeji,co dokazuji i dve party z Hakkeskalenu,kde nalovili ryby velikosti 60 - 80 cm
Odpovědět
to dedo145:tak to za tebou nestíháme.Asi se uvidíme až v srpnu.Přeju hodně ryb a nech tam taky něco pro naší partičku...:-x:-P
Odpovědět