Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Pavlova mela 185,ale na dva dily.Vytahl dva dorse naraz a jeden mel 90cm a druhy 95cm
Odpovědět
A na zaver jeden mnicek 125cm.Dalsi lod dnes nedodala foto,protoze uz zaspali.Ja taky padam od unavy.A to me ceka zitra jeste 1x Orklaken s dalsi partou.Takze dobrou noc a zitra nashle
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: Prvni stikozubec v tomto roce mel 101 cm[/citace]
To je jak na potvoru dedo. Loni na konci srpna je třískali proti Dolmoy na metráky a na Titranu ani jeden. Stejně jako s dořšema, tam chytil velkou jen mara když byli s tebou s tebou na výjezdu. Když vidím co tam teď chytáte, tak jen tiše závidím.:-(
Odpovědět
To Dody : To asi nemá význam komentovat.Úplně mi vystydlo kafe....jen dál a houšť.
Odpovědět
Myšáku, když se naučíš pít kafe malé, nemůže ti nikdy vystydnout.:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Krásná práce a krásné počasí. [/citace]
A krasna je zem .........:-D:-D:-D
Odpovědět
Chlapci chlapci copak je to za národní písen jako učastník jsem ji často slýchal moc krásná:-D:-D:-D
Odpovědět
Zmenim text nasi hymnicke pisne na DEN JE NEJKRASNEJSI.A opravdu zase byl jeden z nejkrasnejsich.Vcera me pozadala parta plzenaku,jestli bych s nimi nenavstivil Ornklaken.Protoze jsem mel dost pracovnich povinnosti,tak jsme se dohodli,ze vyjedeme az odpoledne.Nebyla to sice nejvhodnejsi doba,protoze byl prave odliv,ale pocasi bylo krasne a nalada bojovna.Vyjeli jsme cca 13,30 a prvni ulovek po prijezdu na lovne misto na sebe dlouho nedal cekat
Odpovědět
Na jihovychodni hrane se to jen hemzilo cervenymi lodmi z Hitry,ale vetsinou vsichni jen vlacili.Kdyz vsak videli jake ryby tahame,tak se okolo nas utvoril koridor a fakt se meli na co divat
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...