Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]dedo145 napsal:
aubi napsal:
Kde se ta plotna nachazi.Byly by souřadnice?dikyAť mam nejakou činnost .
Mas to v SZ[/citace]
diky.jdu študovat
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
To Dody: Na Titranu je "15"+? žádné foto, žádné zprávy.Nebo už jste z těch ryb unaveni?
[/citace]
!5 ka jo ale vitr.Dnes nic nebude a vis ze bez cepicky to nejde:-D:-D
Ale pockej zitra to bude mazec.Jedu v kombinaci Praha a Bratislava na vyjezd.Doufam,ze pocasko vydrzi a o unave nemuze byt ani reci.Dnes si vsichni oddychli a zitra je chci videt vsechny na vode.
Odpovědět
Zdar dedo už teraz sa teším na zajtrajšok držím palce a posielam dobré nie super počasie.
Odpovědět
[citace]Marecek napsal:
Zdar dedo už teraz sa teším na zajtrajšok držím palce a posielam dobré nie super počasie.[/citace]
Marecku drzis dobre,protoze na zitra je troka na cely den a to bude neco
Odpovědět
Jak znám Boba, tak za tebou dojede i na Bansbaken. Má to od loděnice 2 h jízdy.
Jinak pěkné rybky. Je mi smutno. Moc.
Doršák se dnes na prýglu odchytal, tak je mu líp.
Odpovědět
Tak uz jsem tu.Jeden nestasnik mi vypnul Wifi a dal si tam nabijecku na baterku na multak.Nez jsem prisel na to,ze chyba neni na prijmu,jako obvykle ale na vysilaci,ubehlo drahych 20 minut.
Dnesek se nesl v avizovanem souboji Praha vs Bratislava.Vyjeli jsme 3 lode.Jedna prazska,jedna bratislavska a jedna jako nestranny rozhodci z Moravy.Souboj zacal lepe pro Bratislavu.Milan se mohl pochlubit prvni metrovkou.
Odpovědět
Tak tak,ze jsem stihnul fotecku a zaznel signal z prazske strany.Stihli jsme zdokumentovat cely souboj
Odpovědět
Viktor srdnate bojoval,ale co to? Ze by podvadel? Na hladine se objevily hned dve ryby.
Odpovědět
Bratislava nezahalela a kdyz na chvili prestali brat dorsaci,tak spustili zbrane do hlubin a byl z toho pekny mnicek
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...