Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Druha lod ,mimochodem taky zkusenych vlackaru,vsadila na vetsi hloubky a zkusili pilkrovani na Bransbakene.Vysledek byl vynikajici a nevim,jestli z vlackaru nebudou tezkotonazni hlubinni pracovnici.
Odpovědět
O jejich premene na hloubkare vsak asi nebude reci,protoze jestli si vzpominate,tak minuly rok udelali rekord Titranu a na 0,25mm silon jeden z nich vytahnul 18 kg dasa.Takze ani metrove dorse nejsou dostatecnym duvodem.
Odpovědět
Prominte zhorsenou kvalitu obrazu,ale lilo jako z konve a ...... hop,klouze to
Odpovědět
Rano uz by melo prestat prset a pocasi by se melo castecne ustalit. Nevim,co nam ukaze zitrejsi den,ale vsichni verime,ze se dostaneme na otevrene more a ulovky budou pro kazdeho aspon takove,jake meli dnesni odvazlivci.Ale o tom az zitra vecer
Odpovědět
No tak to je pěkná práce! My vyrážíme cca za 6 hodin, takže už je na čase dobalit a jít se na chvíli prospat :-D Nashledanou v pátek!
Odpovědět
Ahoj dědo, pozdrav z Hradce Králové právě jsme dojeli, vše OK.Díky za tvé delegátské služby a tvé rady. Doufám, že nový turnus nachytá, jako se zadařilo nám .
Odpovědět
Doktore, jak se Vám zadařilo? :-)Vůbec nevim, jestli má cenu jít na těch pár desítek minut do odjezdu spát :-D
Odpovědět
Rybačka byla super ,ale pouze na otevřeném moři.Okolo majáku pouze malé tresky a keleři.Ryby super na Orklakenu (počeštěle).Když se nám podařilo vyjet tak to byl nářez.Celníci si cestou tam nechali otevřít zavazadlový prostor ale jinak nic.Cestou zpět bez potíží.
Odpovědět
Omluva za dvojí odeslání už toho mám po cestě dost ,jdu spát.
Odpovědět
To Doktor- lekar Jsem rad,ze jste dobre docestovali a ze jsi se hned zapojil do debaty.Je to strasne fajn,kdyz se ozve kamarad.Doufam,ze i holky byly spokojeny a pozdravuj je ode mne.Cau Dedek
Odpovědět
Dědo, doktor 50012 je pouze přezdívka takže nejsem koho myslíš,ale doktor lékař-zubař ten by určitě taky pozdravoval.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
To Doktor- lekar Jsem rad,ze jste dobre docestovali a ze jsi se hned zapojil do debaty.Je to strasne fajn,kdyz se ozve kamarad.Doufam,ze i holky byly spokojeny a pozdravuj je ode mne.Cau Dedek[/citace]
Pozor při psaní přezdívek:-x
Odpovědět
[citace]doktor-50012 napsal:
Dědo, doktor 50012 je pouze přezdívka takže nejsem koho myslíš,ale doktor lékař-zubař ten by určitě taky pozdravoval.[/citace]
Tak sorry, ale text plati.Vsechny lode uz mam na vode,takze dnes bude asi zajimava podivana.Doufam,ze pocasi nam do vecera vydrzi.
tak jedemeeeeeeee
Odpovědět