Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

[citace]dedo145 napsal: Dnes neuveritelnych 25 stupnu a TEPLY vitr severak.Voda 12 stupnu a chlapi 0 promile.[/citace]

Všemu bych věřil, ale "chlapi 0 promile" - to s náma asi pěkně houpeš :-D

Ale jestli má voda 12 stupňů, to je teda fofr v oteplování. Před 14 dny měla 4,6 a před 10dny po příchodu jarního počasí 5,8 stupně. Sice to bylo o kousek výš na Roanu(kousek nad Bakkanem), ale to už není takový rozdíl.

Zdravím ze stověžaté matičky, máme odjezd za cca 50 hodin a rád bych se na poslední chvíli zeptal, zda-li si máme připravit nějaké gumové specialitky, nebo holky letos baštěj vše, co jim mořští vlci připraví? Za rady předem děkuji :-)

To Dody: Posílám Ti tedy trolingové pruty a navijáky včetně pár chobotnic od SIMa.Hlavně bacha na úpal:)

:-D:-D

[citace]Hans napsal:

Zdravím ze stověžaté matičky, máme odjezd za cca 50 hodin a rád bych se na poslední chvíli zeptal, zda-li si máme připravit nějaké gumové specialitky, nebo holky letos baštěj vše, co jim mořští vlci připraví? Za rady předem děkuji [/citace]

S polaky se zatim nemuzeme mimo Hakkeskalenu nejak dostat do styku.Posledni zpravy od odjizdejiciho turnusu byly: tmavo zelena a hneda a posledni halibut na cervenou.

Dnes/prave pred 2 hodinami jsem se vratil z letiste a jedna vlackarska lod mi hlasila cca 20 polaku velikosti okolo 70 cm v okoli Titranu na tmave gumy.Vcera jsem to objel a mimo dorsu nebylo nic.Takze jsem se asi o jeden den netrefil.

to dedo145: Díky za zprávy! Jinak nám pan Zelenka z rybářství na Vinohradech doporučil právě Vás, jako studnu rad a moudrostí :-) Takže Vás budeme po příjezdu, s dovolením, obtěžovat. Okolí Titranu známe, ale úplně do detailu taky ne. Těším se nashledanou v pátek. P.S. Kdybyste potřeboval něco dovézt z ČR, tak dejte vědět. Teda kromě věcí, které zabavují celníci:-P

[citace]Dorsak napsal:

To Dody: Posílám Ti tedy trolingové pruty a navijáky včetně pár chobotnic od SIMa.Hlavně bacha na úpal:)

[/citace]

Tak dnes mi pribal jeste neco na dirky bo je tu 7 stupnu a kosa jak v lednu

2 Hans : Jo Zerpik nekdy keca,ale klidne se zastavte a novinky vam jiste nebudu tajit.A kdyz s nim budes,tak se ho zeptej,ze co je nejkrasnejsi:-D:-D

Jinak stav noveho turnusu je stale vyckavaci.Nemuzu je v tom studenem desti rozjezdit.Vsichni si jeste lizou rany po dlouhe ceste a na vodu se jim moc nechce i kdyz fouka nejaka 4-ka,ale leje jako z konve.

Ja mam take jeste mnohe povinnosti,takze jim nemuzu jit prikladem.Ale zitra ma prestat prset,takze bude zase vylov rybnika

Pěkné počasí balíme sebou, i když dlouhodobá předpověď nevypadá zrovna tropicky :-D A deště se nebojíme, neb nejsme co? Neb nejsme z cukru :-) Vyrážíme dnes v noci a já nemám nic zabaleno, tak bych měl asi začít :-D

[citace]dedo145 napsal: Dorsak napsal:

Tak dnes mi pribal jeste neco na dirky bo je tu 7 stupnu a kosa jak v lednu[/citace]

No řekl bych , že na dírku už něco máš....ale O.K něco Ti pošlu:):)

[citace]Dorsak napsal: lednu

No řekl bych , že na dírku už něco máš....ale O.K něco Ti pošlu:):)[/citace]:-(:-(:-(

To co mam,tak s tim se da dirka jenom ucpat,tak posli neco pevnejsi :-D:-D

HALO HALO borci z Titranu prší neprší šup šup do vody či lode nemáme čo pozerať nemôžeme závidieť.!!!!

Chlapi topršení není duvod nelovi ,jak se máme těšit na pobyt když nejsou motivační fotky. Tak aspon nějakou . Ahooooj:-)

Vidim,ze netrpelivost nasich ctenaru roste,tak ji musim aspon trochu uspokojit.Nakonec aspon 2 lode vyjely a nebyly zrovna neuspesne.Nasi hlavni vlackari v hustem desti brousili okolo severniho pobrezi Titranu a okolo majaku.Podle jejich slov byla zabava a ryby braly skoro na kazde nahozeni.Byly vsak male a polaku pod 6o cm chytili asi 50.Neco nad 60 cm/coz je jejich mira/prece jen dovezli.Presne 25 ks

Mezi polaky se naslo i par cervenych dorsu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!