Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
To Dedo 145:nádherné fotky.už se nemůžu dočkat až ulovím tu moji první tresku pod tvým velením.(už jen:-?)44 dni do odjezdu.Přeji hodně dalších metrovek.
Odpovědět
To Culdo:
44, to bych se z toho asi zbláznil. My za 35 :-D
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
To Culdo:
44, to bych se z toho asi zbláznil. My za 35 [/citace]
Já za nějakých 80,hnus zelenej.Tak jsem pro uklidněnou zakoupil zoomy a další drobnosti.To abych na to měl dvoukolák:-D
Odpovědět
[citace]ferys napsal:
Kolega zapátral v hlubinách moře a ejhle zlatá rybka.[/citace]
Na metrovku to nevypadá 8-O
Odpovědět
[citace]ferys napsal:
Poprvé v Norsku,treska 107cm.Moje děťátko![/citace]
Není nad pškné pomazlení:-P
Odpovědět
Tak jsem si myslel,ze uz tomuto turnusu odzvonilo,ale jedna lod jeste ve 3 hodiny rano vyjela na Bransbaken a v 8 hod se vratili s peknym ulovkem.Za jasne oblohy se uz da prakticky chytat celou noc,svetla je dost.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ale toto uz opravdu posledni.Jdu prebirat lode[/citace]
Pěkná tečka na závěr.Gratulece
Odpovědět
Tak památeční fotka s delegátem(dědkem),pobalit věci a nádobíčko.Byl to krásný a plodný pobyt počasí nám přálo a rybolov byl úžasný,hlavně díky pomoci a radám dědka je to fajn chlap,který si rád zazpívá a zasměje se prostě pohodář, doufám že se zase brzo setkáme.Takže dědku veliké poděkování od rybářů celého zájezdu.
Odpovědět
Parta tu byla zase ohromna a doufam,ze se sem zase vsichni radi vrati.
Jenom nevim jestli tito tri odvazlivci preziji koupel v 12 stupnove vode :-D:-D:-D
Odpovědět
Dnes neuveritelnych 25 stupnu a TEPLY vitr severak.Voda 12 stupnu a chlapi 0 promile.
Odpovědět
Doufám že nás dedo nebudeš nutit ke koupeli to by jsme mohli okašlikat a to bych nerad jinak hodně klidu a uspěchu jirka
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...