Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]Dorsak napsal:
Omlouváme se pozdní zprávy, ale dnešní den na Ornklackenu byl jedním z těch za kterými se jezdí do Norska. Ideální podmračené počasí, 4" vítr a tresky neskutečně při chuti. Za chvíli sem nasázíme pár fotek.[/citace]
Michale, nádhera, na takové info jsem se těšil. Koukám, že jsi si už pořídil i oranžové pracovní hadry.
Odpovědět
to Dorsak:jo tak to je super pochytání.Pozdravuj dědka145,jestli teda nespí po toulavejch cikánkách...:-P
Odpovědět
to Dorsak:
Gratuluji k úspěchům a pozdravuj Honzu Nováka i Jirku Kotála :-P:-P:-P
Odpovědět
to Dorsak:
To je dobře, že se daří, takové zprávy potěší a ještě zpříjemní to těšení se na odjezd. Díky a pozdravuj Dedo 145 :-)
Odpovědět
panove jsem rad ze jste se konecne ozvali a ze jste v poradku.gratuluji k ulovkum a tesim se na dalsi fotky.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Omlouváme se pozdní zprávy, ale dnešní den na Ornklackenu byl jedním z těch za kterými se jezdí do Norska. Ideální podmračené počasí, 4" vítr a tresky neskutečně při chuti. Za chvíli sem nasázíme pár fotek.[/citace]
Omluva se přijímá...
Jen tak dál kluci.
Jak sa jinak daří?Co Dědule145??...
Odpovědět
TO SIM : Není to od místních silničářů :) , ale dárek od Svena. Je to super na čištění ryb, lodě apd.Žádné zástěry atd.Navíc mi kombinéza může schnout o několik hodin déle:):)všechno z toho sjede a za chvíli je to čisté a neprofoukne.
Odpovědět
Předpověď počasí na dnešní den byla nejistá, tak jsme raději vyrazili hned ráno.Obecňačky byly opět při chuti a útočily na vše, co se ve vodě pohlo.
Odpovědět
Pak se objevili i pěkní kelleři a pár se jich podařilo vytáhnout, ale jak rychle se objevili, tak rychle zmizeli
Odpovědět