Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

[citace]DOSKY napsal:

Pánové, šťastnou cestu a my jsme tam za 3 za vámi. Přijedem se za vámi podívat. [/citace]

Tož uvidíme se tam držím palce aj vám a těším se na´první příspěvky

Krásná je zem,krásnějšní je moře a co je nejkrásnější,co je nejkrásnější,ukáž co umíš

Dědo, ukaž co umíš a bacha na zelené chobotnice...:-D

Chlapi, dobře dojeďte, poperte se se živly a hezky ty rybky proberte ze zimní letargie :-D

to dědo 145 a Dorsak:tak jak je na Titranu,už jste dorazili??:-|:-|

[citace]mara45 napsal:

to dědo 145 a Dorsak:tak jak je na Titranu,už jste dorazili??[/citace]

Už tam musí být,ale zatím ani písmenko..:-x:-x:-x

Taky čekám na kontakt ...

Od Doškyho stále nic?:-?

[citace]Jindrich napsal:

Od Doškyho stále nic?[/citace]Došky dneska ráno vyjel.

kluci kluci.tak copak je s váma.cekame nazhaveni na info a fotky a vy nic.co nam to delate?:-(:-D:-D

Došla mi zpráva od Doršáka. Dojeli v pohodě. Včera vyjeli jen na chvíli. Dorši do 12 kg . Polaci jsou hluboko , kolem 100 m.

Míry, ani fotky mi dodány nebyly. Zítra rozchodí snad Wi-fi a ozvou se. ( vlastně dnes. toto letí )

Dobré ráno z Titranu. Zdravíme všechny. Měli jsem tady z neděle na podnělí lehkou breez "24" a vyřadila na Titranu převaděč tak jse byli bez signálu.

Díky 007 za bleskou reakci při žádosti o předpověď počasí.

Obecňačky jsou na Bransbackenu na 80m, velké kellery jsem zatím netrefili, polaci kolem 80cm leží na 100m hloubkách.

Dnes vyrážíme na Ornaklacken....

Hlavně, že jste v pohodě, díky 007 za uklidňující zprávu;-). Ať se vám dnešní výlet vydaří a my se večer můžem ukájet u fotek:-D

[citace]Dorsak napsal:

Dobré ráno z Titranu. Zdravíme všechny. Měli jsem tady z neděle na podnělí lehkou breez "24" a vyřadila na Titranu převaděč tak jse byli bez signálu.

Díky 007 za bleskou reakci při žádosti o předpověď počasí.

Obecňačky jsou na Bransbackenu na 80m, velké kellery jsem zatím netrefili, polaci kolem 80cm leží na 100m hloubkách.

Dnes vyrážíme na Ornaklacken....[/citace]

Jsem rád, že jsi dal o sobě vědět. Doufám, že večer už bude i foto?

Omlouváme se pozdní zprávy, ale dnešní den na Ornklackenu byl jedním z těch za kterými se jezdí do Norska. Ideální podmračené počasí, 4" vítr a tresky neskutečně při chuti. Za chvíli sem nasázíme pár fotek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.