Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]DOSKY napsal:
Pánové, šťastnou cestu a my jsme tam za 3 za vámi. Přijedem se za vámi podívat. [/citace]
Tož uvidíme se tam držím palce aj vám a těším se na´první příspěvky
Krásná je zem,krásnějšní je moře a co je nejkrásnější,co je nejkrásnější,ukáž co umíš
Odpovědět
Chlapi, dobře dojeďte, poperte se se živly a hezky ty rybky proberte ze zimní letargie :-D
Odpovědět
to dědo 145 a Dorsak:tak jak je na Titranu,už jste dorazili??:-|:-|
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to dědo 145 a Dorsak:tak jak je na Titranu,už jste dorazili??[/citace]
Už tam musí být,ale zatím ani písmenko..:-x:-x:-x
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Od Doškyho stále nic?[/citace]Došky dneska ráno vyjel.
Odpovědět
kluci kluci.tak copak je s váma.cekame nazhaveni na info a fotky a vy nic.co nam to delate?:-(:-D:-D
Odpovědět
Došla mi zpráva od Doršáka. Dojeli v pohodě. Včera vyjeli jen na chvíli. Dorši do 12 kg . Polaci jsou hluboko , kolem 100 m.
Míry, ani fotky mi dodány nebyly. Zítra rozchodí snad Wi-fi a ozvou se. ( vlastně dnes. toto letí )
Odpovědět
Dobré ráno z Titranu. Zdravíme všechny. Měli jsem tady z neděle na podnělí lehkou breez "24" a vyřadila na Titranu převaděč tak jse byli bez signálu.
Díky 007 za bleskou reakci při žádosti o předpověď počasí.
Obecňačky jsou na Bransbackenu na 80m, velké kellery jsem zatím netrefili, polaci kolem 80cm leží na 100m hloubkách.
Dnes vyrážíme na Ornaklacken....
Odpovědět
Hlavně, že jste v pohodě, díky 007 za uklidňující zprávu;-). Ať se vám dnešní výlet vydaří a my se večer můžem ukájet u fotek:-D
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Dobré ráno z Titranu. Zdravíme všechny. Měli jsem tady z neděle na podnělí lehkou breez "24" a vyřadila na Titranu převaděč tak jse byli bez signálu.
Díky 007 za bleskou reakci při žádosti o předpověď počasí.
Obecňačky jsou na Bransbackenu na 80m, velké kellery jsem zatím netrefili, polaci kolem 80cm leží na 100m hloubkách.
Dnes vyrážíme na Ornaklacken....[/citace]
Jsem rád, že jsi dal o sobě vědět. Doufám, že večer už bude i foto?
Odpovědět
Omlouváme se pozdní zprávy, ale dnešní den na Ornklackenu byl jedním z těch za kterými se jezdí do Norska. Ideální podmračené počasí, 4" vítr a tresky neskutečně při chuti. Za chvíli sem nasázíme pár fotek.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...