Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
kluci moc pekne ryby.ja jeste 57 tak snat tam zustane neco i pro mne.preju hodne uspechu a lepsi pocasi.
Odpovědět
Dnesni lovy byly celkem uspesne i kdyz zklidnene more po silnem vetru nikdy nevesti nc dobreho.Vyjzdelo se asi v 16,00.U kuzelky se chytilo par polaku ,ale ten pretlak zaberu z vcerejska trosku ochladnul
Odpovědět
Okolo majaku cekame naval ryb az zitra,az se trochu ustali pocasi.Nejlepe pochodili borci,kteri vsadili na plotny na severni strane a privezli opet velke mnozstvi ryb,vcetne nekolika metrovek
Odpovědět
V rukach Pindi vypada kazda ryba velka,ale toto jsou skutecne merovky
Odpovědět
Rano nas ceka vyprava na Ornklaken a doufam,ze pocasi nam vydrzi podle predpovedi.Vecerni zpravy budou jiste bohate,takze ted rychle spat a zitra nashle
Odpovědět
Konečně se mi podařilo připojit tímto zdravím doršáka a spol
Odpovědět
Tak to byl zahul.Krasne pocasi ,lehka 6-ka super drift a lode rozjete na vse strany.Proto rychle a strucne.Ran Ilsoya halik
Odpovědět
Nejak mi to nejede,ale unava dela svoje a ja mam za sebou dva vyjezdy tak sorry
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...