Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]aubi napsal: Zdar pánové,
mám dotaz ohledně chytání v noci.Jedu na Titran koncem srpna(dřívější termíny vyprodány.To už asi světla moc nebude?
díky za info[/citace]
Mrkni se sem : Sluneční svit
Odpovědět
[citace]aubi napsal: Zdar pánové,
mám dotaz ohledně chytání v noci.Jedu na Titran koncem srpna(dřívější termíny vyprodány.To už asi světla moc nebude?
díky za info[/citace]
to aubi:dvakrát jsme byli na Titranu koncem srpna a chytalo se asi do osmi večer.Letos jedeme poslední srpnový týden,tak myslím,že to bude cca stejné.
Odpovědět
[citace]MifakM napsal: Mrkni se sem : Sluneční svit[/citace]
Zajímavá aplikace, díky.
Odpovědět
znovu na nete po vycerpavajicich dnech stridani turnusu.Vidim,ze nejaka mala diskuze vznikla,ale otazky odborneho charakteru necham odpovedet Dorsaka,anebo jine povolane odborniky.
U nas na Titranu se vystridalo nejen osazenstvo,ale i pocasi. Vichrici vystridalo klidne pocasi a i pres hlasenou 11-ku se udrzel vitr az do nocnich hodin na sile 2-3 m /s.
Novi borci se po prevzeti lodi okamzite vypravili na more.
Odpovědět
Den byl docela dobry na to,ze rybari byli unaveni po dlouhe ceste ,ale ani jeden z nich nepomyslel na oddych.Takovych dorsu se natahalo velke mnozstvi
Odpovědět
Bedny vsech se uspesne plnili a myslim,ze dnesni 1.den noveho turnusu predcil ocekavani.Radostne zpravy jsou hned dve.Konecne se objevila hejna kelirku a polaci uz vyjeli z hlubin.Svedci o tom ulovky nekolika slusnych polaku a mnozstvi keliru.Nejvetsim ulovkem dne byl polak 92 cm.Na 1. den super
Odpovědět
Musim uz koncit,jeste me ceka skoleni novacku , pak nastaveni koordinatu lovist pro nektere zajemce.Zitre nas ceka promenlive pocasi a vsem jsem radil,aby si radsi privstali,protoze pred obedem by se nam to melo rozfoukat.Ale vecer znovu uklidneni.Tak uvidime a budeme doufat,ze se meteorologove myli,tak jak tomu bylo dnes.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Bedny vsech se uspesne plnili a myslim,ze dnesni 1.den noveho turnusu predcil ocekavani.Radostne zpravy jsou hned dve.Konecne se objevy hejna kelirku a polaci uz vyjeli z hlubin.Svedci o tom ulovky nekolika slusnych polaku a mnozstvi keliru.Nejvetsim ulovkem dne byl polak 92 cm.Na 1. den super [/citace]
Tak se mi zdá, že to místo je nějaký povědomí :-))) Pozdravuje "halibuťák"
Odpovědět
Pěkné,jen by jsi měl být více na levé straně, aby to nedopadlo jako s lodí předchozí - vylovení - vysušení - odbahnění
[/citace]
To byla bocni vlna :-D
Odpovědět
Huraaaaa uz jsou tady.Konecne nam najely velke tresky a keleri na pobrezni vody.To co uz pres dva tydny touzebne ocekavame se dnes stalo skutkem.
Pocasi nam stale predvadi sve zaludnosti a po celodenni 12 - 13-ce se v 16,00 presne podle predpvedi vitr uklidnil a vsechny lode okamzite startovaly na vodu.Uz prvni navratilci okolo 20,00 dokazovali,ze se neco deje.
Odpovědět
Kdyz jsem videl pekne vypasene kelirky,kterych se kolem majaku objevilo more,zacal jsem tusit,ze touzebne ocekavany najezd velkych tresek a keleru je za dvermi
Odpovědět
Stalo se to presne po 20,00 a protoze do zacatku bourky zbyvaly jen 2 hodinky,tak se muselo makat.Od jihovychodu se blizila silna boure a ryby braly jako zbesile.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...