Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
to Dorsak:do srpna je ještě dost času,tak snad zase něco najede,když to tam dědek tak rabuje.:-P
Odpovědět
Ale nech toho, toby jsi chtěl chytit rybu větší než 46 ? To by s tebou Zerp nevydržel.
Odpovědět
Bohuzel ze slibenych foto z Ornklakenu se mi do rukou nedostalo jeste nic,ale pridavam jeste dukaz o tom,ze nejen tvrdi chlapi dokazi udrzet metrovku v jedne ruce a bleda zavist silnejsiho pohlavi nezna mezi
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal: Ale nech toho, toby jsi chtěl chytit rybu větší než 46 ? To by s tebou Zerp nevydržel. [/citace]
to 007:to jste se na mě dohodli?To už mi dneska říkal šroubek,že za měsíc mužu klidně sedět v chatě, tresku 46 cm že pak chytnu všude...:-(;-):-P
Odpovědět
Dnesni predpoved neslibovala nic dobreho,tak se nase kucharka Janka rozhodla,ze stravnikum udela pomysleni a myslim,ze vysledek byl uplne super
Odpovědět
Zatim co my jsme obdivovali Jankine kolace a jejich zivotnost dosahovala nekolika sekund,tak nekteri odvazlivci se vydali v desitce do Froya fjordu a schovali se za ostruvky,kde se dalo vlacit s tezkymi jigy nebo 100g pilkry.A odvaha a pile se jim vyplatila
Odpovědět
Pri snizene intenzite vetru se probojovali k majaku,kde se dockali sladke odmeny
Odpovědět
Ti kteri se nedostali na more si aspon zprijemnili vetrne pocasi sbiranim slavek a vecer pri slavkach na bilem vine a 30-ti lete slivovicce byl velmi prijemny
Odpovědět
to dedo145:tomu se opravdu nedá odolat,třeba nám Janka upeče v pátek na uvítanou taky takový,hlavně objednej bezvětří a vyrazíme na Orklaken
Odpovědět
Slivovicu nevidím. Jen slintám. Mám tu na žal otevřenů jednu od Jelínka a sodu na zapití. Autentičnost foto je dokonalá.
Odpovědět
To 007 jsem rad,ze jsi presel od Lidlaku na poradnou brnenskou sodu
Odpovědět
To MK Tak toto ti nedokazu zaridit,protoze pri prijezdu vas ceka vichrice cca 23m/s.Takze v autobuse po prijezdu narazit cepice a zapnout bundy aby vas neodfouklo k majaku
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...