Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

to Dorsak:do srpna je ještě dost času,tak snad zase něco najede,když to tam dědek tak rabuje.:-P

Ale nech toho, toby jsi chtěl chytit rybu větší než 46 ? To by s tebou Zerp nevydržel.

Bohuzel ze slibenych foto z Ornklakenu se mi do rukou nedostalo jeste nic,ale pridavam jeste dukaz o tom,ze nejen tvrdi chlapi dokazi udrzet metrovku v jedne ruce a bleda zavist silnejsiho pohlavi nezna mezi

Dokonce i oslava chycene ryby je podobna jak u muzu

[citace]007krivanek napsal: Ale nech toho, toby jsi chtěl chytit rybu větší než 46 ? To by s tebou Zerp nevydržel. [/citace]

to 007:to jste se na mě dohodli?To už mi dneska říkal šroubek,že za měsíc mužu klidně sedět v chatě, tresku 46 cm že pak chytnu všude...:-(;-):-P

Takto vypada radost novacku z prvni samostatne jizdy

Dnesni predpoved neslibovala nic dobreho,tak se nase kucharka Janka rozhodla,ze stravnikum udela pomysleni a myslim,ze vysledek byl uplne super

A me neda,nez se na to podivat zblizka

Zatim co my jsme obdivovali Jankine kolace a jejich zivotnost dosahovala nekolika sekund,tak nekteri odvazlivci se vydali v desitce do Froya fjordu a schovali se za ostruvky,kde se dalo vlacit s tezkymi jigy nebo 100g pilkry.A odvaha a pile se jim vyplatila

Pri snizene intenzite vetru se probojovali k majaku,kde se dockali sladke odmeny

Ti kteri se nedostali na more si aspon zprijemnili vetrne pocasi sbiranim slavek a vecer pri slavkach na bilem vine a 30-ti lete slivovicce byl velmi prijemny

to dedo145:tomu se opravdu nedá odolat,třeba nám Janka upeče v pátek na uvítanou taky takový,hlavně objednej bezvětří a vyrazíme na Orklaken

Slivovicu nevidím. Jen slintám. Mám tu na žal otevřenů jednu od Jelínka a sodu na zapití. Autentičnost foto je dokonalá.

To 007 jsem rad,ze jsi presel od Lidlaku na poradnou brnenskou sodu

To MK Tak toto ti nedokazu zaridit,protoze pri prijezdu vas ceka vichrice cca 23m/s.Takze v autobuse po prijezdu narazit cepice a zapnout bundy aby vas neodfouklo k majaku

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!