Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

Nechce se mi načíst ta prvni fotka, a podle druhé jen odhaduju. Nemáš ji někde nahranou?

Podle mě je to Hranáč

Ale podle mě je to nějaký druh Hranáče (asi šedý). chytal jsem je na vracích v dánsku...dělá se z nich falešný kaviár..

Honzákova fotka je skutečně hranáč šedý. Ale ta fotka ryby s červenou tlamou nevím i když hřbet jde hodně nahoru jako u hranáče. Dotaz Chlebaku, kde byla ta ryba ulovena?

[citace]kim napsal:

Honzákova fotka je skutečně hranáč šedý. Ale ta fotka ryby s červenou tlamou nevím i když hřbet jde hodně nahoru jako u hranáče. Dotaz Chlebaku, kde byla ta ryba ulovena?[/citace]

Rekl bych, ze to bude hranac. Barva bude odpovidat barevnym mutacim tresky. U hladiny cervenejsi. Viz. treba par fotek

Ona samice hranáče je do modra a samec snad oranžovo - červený okolo břicha a ploutví. Proběhl jsem dva atlasy (specielně severní atlantik) a přikláním se názoru bestika.

Tady máš taky jednoho z jarní Hitry. Nebyl to můj úlovek

Venasi - měli jste z něho kaviár?

Podle těch obrázků je to skutečně hranáč

Myslím, že toto foto je o tom, že jsou to skutečně hranáči. Pravděpodobně samci. Na co vzali?. Blahopřeji.

Připojuji se s blahopřáním ke Kimovi. Také by mě zajímalo na co zabrali?? Chtěl bych ho vypreparovat, je to nevšední úlovek.

Jedno jsme jednoho vytáhli ještě u Korlinu a teď je pověšený u ZERPa v krámě.Je to hodně zajímavá ryba..

No jo, já odkud ji znám a ona je u kluků v krámě :)

To kim: Nebyl to náš úlovek. Válel se tam asi dva dny, pak ještě nějakou dobu visel na trámu a nakonec ho asi někdo vyvezl do moře. Tady je ještě jednou trochu jinak.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!