Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]venda napsal:
Ahoj dedo 145.Bude v roce 2014 na každé lodi GPS ? [/citace]
Zatim na tuto otazku neumim odpovedet.Intenzivne jedname s majiteli lodi a urcite prisliby uz mame.Zatim mame 7 GPS na 12 lodi a doufam,ze minimalne o 2 ks se na pristi rok pocet zvysi.Je samozrejme,ze ja osobne mam velky zajem na tom aby na kazde lodi Gps bylo i kvuli bezpecnosti a abych nemusel fungovat jako lodivod,protoze kazdy den se mi neda jezdit na more z duvodu jinych pracovnich povinnosti
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
venda napsal:
Ahoj dedo 145.Bude v roce 2014 na každé lodi GPS ? . hlavně aby byly ryby,ale to asi dedo neovlivní..![/citace]
Hlavne aby bylo pocasi,ryby najdeme
Odpovědět
Jako to je snad jedina nevýhoda Titranu, v dnešní době bez GPS už ani ránu.... kord když chce jet člověk na volné moře, a zase jezdit v 12 lodich jako kačenky to mě taky neba... Ale jinak TITRAN! :-D
Odpovědět
To ešte existuje kemp, kde nie je na každej lodi kvalitná GPS-ka???:-E:-S:-E Podľa mňa to svedčí o tom, že majiteľ si svojich klientov n e v á ž i Neberie ohľad na ích bezpečnosť.:-E Takého majiteľa aj s jeho loďami môžem osr.ť. Ten škrob skúpy má ale jednu výhodu, má tam Peťa dedo 145 a dobrý revír a to mnohých "zlomí"
Odpovědět
[citace]vojtko napsal:
To ešte existuje kemp, kde nie je na každej lodi kvalitná GPS-ka??? Podľa mňa to svedčí o tom, že majiteľ si svojich klientov n e v á ž i Neberie ohľad na ích bezpečnosť. Takého majiteľa aj s jeho loďami môžem osr.ť. Ten škrob skúpy má ale jednu výhodu, má tam Peťa dedo 145 a dobrý revír a to mnohých "zlomí"[/citace]
Ale Liv si klientu váží, jenom je to starší paní které tam jezdí Švedi, Noři a Němci s dětma na "rodinou" dovolenou. Takže radši dokupuje vybavení do chatek, které sou podle mě neuvěřitelně dobře vybaveny.
A i když se ty GPS strašně hodí, tak jsou aspoň v každé druhé lodi a donutí tě to jezdit po dvojicích což je pro bezpečnost taky dobrý. :-)
A podle mě je taky jeden důvodů absence GPS i to že se před pár lety nevyjíždělo na Hakaskalen a Orklaken a ryby se nechytali u Majáku a blízkých lokalitách které sou v podctatě na dohled od přístaviště.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...