Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

to Mara45 :-)už se těšíme,já jsem prof.rybář 8-) Třeboň..syn budoucí ,SRŠ Vodňany a takové mňamky taky mám v malíčku..:-P8-)

:-) tak termín je 25.4 až 7.5 2014..8-)

:-)kdo byl na Titranu ? Opravdu se říká že je to Soroya stř.Norska??:-| konkrétně lokalita

Ornklacken.asi 18km od Titranu,je to pravda..?:-)

To Respi: budeš nás střídat s prvním turnusem. Takže budeš mít on-line zprávy každý den před odjezdem.

Je to věc názoru. Kdo jezdí na Bakkan, bude ten tou nejlepší lokalitou.Kdo jezdí Hitru, bude za Hitru. Za sebe můžu říci a projeli jsme toho v Norsku docela dost, je Titran jedna z mála lokalit, kam se pokaždé velice rád vrátím,a pro mne osobně, je lepší jak Soroy.Až na ty kočičky...:(

PS: Západní hrana Ornklackenu je 22 km daleko :)

to Dorsak:-! tak to je paráda,:-P Jirik říkal že to tam máš zmáknutý.!!8-) díky..

NZ.Doufám, že se uvidíme na srazu v Praze?

:-|no nevim jak nám to vyjde časově:-( ten termín, je pro nás pasé.! Uvidíme snad...:-| se do Práglu dostanem..?!

znova tu

:-)hele ti Jamáci na Titranu :-| na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??8-)

[citace]Respi napsal:

hele ti Jamáci na Titranu na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??[/citace]

Samozrejme ze tezko do 90m hloubky dostanes neco jineho nez pilkr 500+ a zvlaste kdyz ta jama ma asi 80m na sirku.Jinak ja jsem na Titranu asi od 12.4 a fresh on line zpravy bude v te dobe dodavat Dorsak,ktery me tam uz ponekolikate doprovazi s partou super lovcu na nulty turnus.Pripravujeme lode a ladime GPS a sonary aby 1.turnus nabehnul bez problemu.

[citace]dedo145 napsal:

Respi napsal:

hele ti Jamáci na Titranu na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??

Samozrejme ze tezko do 90m hloubky dostanes neco jineho nez pilkr 500+ a zvlaste kdyz ta jama ma asi 80m na sirku.Jinak ja jsem na Titranu asi od 12.4 a fresh on line zpravy bude v te dobe dodavat Dorsak,ktery me tam uz ponekolikate doprovazi s partou super lovcu na nulty turnus.Pripravujeme lode a ladime GPS a sonary aby 1.turnus nabehnul bez problemu. [/citace]. :-D No a ten 1.turnus jsme my..!!8-)a když k pilkru přidám maso,přijde mníček??

Ahoj dedo 145.Bude v roce 2014 na každé lodi GPS ?

[citace]venda napsal:

Ahoj dedo 145.Bude v roce 2014 na každé lodi GPS ? [/citace]. :-)hlavně aby byly ryby,ale to asi dedo neovlivní..!8-)

Ahoj Norci, nemáte někdo náhodou fotku okouníka ze předu s otevřenou tlamou? Nemůžu ji nikde sehnat. Díky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!