Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
to Mara45 :-)už se těšíme,já jsem prof.rybář 8-) Třeboň..syn budoucí ,SRŠ Vodňany a takové mňamky taky mám v malíčku..:-P8-)
Odpovědět
:-)kdo byl na Titranu ? Opravdu se říká že je to Soroya stř.Norska??:-| konkrétně lokalita
Ornklacken.asi 18km od Titranu,je to pravda..?:-)
Odpovědět
To Respi: budeš nás střídat s prvním turnusem. Takže budeš mít on-line zprávy každý den před odjezdem.
Je to věc názoru. Kdo jezdí na Bakkan, bude ten tou nejlepší lokalitou.Kdo jezdí Hitru, bude za Hitru. Za sebe můžu říci a projeli jsme toho v Norsku docela dost, je Titran jedna z mála lokalit, kam se pokaždé velice rád vrátím,a pro mne osobně, je lepší jak Soroy.Až na ty kočičky...:(
PS: Západní hrana Ornklackenu je 22 km daleko :)
Odpovědět
to Dorsak:-! tak to je paráda,:-P Jirik říkal že to tam máš zmáknutý.!!8-) díky..
Odpovědět
:-|no nevim jak nám to vyjde časově:-( ten termín, je pro nás pasé.! Uvidíme snad...:-| se do Práglu dostanem..?!
Odpovědět
:-)hele ti Jamáci na Titranu :-| na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??8-)
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
hele ti Jamáci na Titranu na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??[/citace]
Samozrejme ze tezko do 90m hloubky dostanes neco jineho nez pilkr 500+ a zvlaste kdyz ta jama ma asi 80m na sirku.Jinak ja jsem na Titranu asi od 12.4 a fresh on line zpravy bude v te dobe dodavat Dorsak,ktery me tam uz ponekolikate doprovazi s partou super lovcu na nulty turnus.Pripravujeme lode a ladime GPS a sonary aby 1.turnus nabehnul bez problemu.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Respi napsal:
hele ti Jamáci na Titranu na co jdou ? Asi pilkr,v 90m co.??
Samozrejme ze tezko do 90m hloubky dostanes neco jineho nez pilkr 500+ a zvlaste kdyz ta jama ma asi 80m na sirku.Jinak ja jsem na Titranu asi od 12.4 a fresh on line zpravy bude v te dobe dodavat Dorsak,ktery me tam uz ponekolikate doprovazi s partou super lovcu na nulty turnus.Pripravujeme lode a ladime GPS a sonary aby 1.turnus nabehnul bez problemu. [/citace]. :-D No a ten 1.turnus jsme my..!!8-)a když k pilkru přidám maso,přijde mníček??
Odpovědět
[citace]venda napsal:
Ahoj dedo 145.Bude v roce 2014 na každé lodi GPS ? [/citace]. :-)hlavně aby byly ryby,ale to asi dedo neovlivní..!8-)
Odpovědět
Ahoj Norci, nemáte někdo náhodou fotku okouníka ze předu s otevřenou tlamou? Nemůžu ji nikde sehnat. Díky
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...