Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]Dorsak napsal: To Mára: I po letech na moři stále stejný ostříží výraz :)[/citace]
joo jen jestli nevyhlíží toulavou cikánku...:-D
Odpovědět
:-D:-D Hele ty LEGENDO...vyhlížím lepší zítřky....:-S:-D:-D:-D
Odpovědět
Hele Kucí pražští, Dedo vás všechny zdraví, v sobotu mi udělal uprostřed vybalování krámu z Norska malou přepadovku, bohužel na sraz asi na 99% nedorazí, má full turnusy ve Španělsku, jedině, že by mu vypadl...omluvenky prý nepomůžou.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal: Hele Kucí pražští, Dedo vás všechny zdraví, v sobotu mi udělal uprostřed vybalování krámu z Norska malou přepadovku, bohužel na sraz asi na 99% nedorazí, má full turnusy ve Španělsku, jedině, že by mu vypadl...omluvenky prý nepomůžou.[/citace]
Tak to mě moc mrzí,ale ty doufám dorazíš a v kolika lidech???
Odpovědět
Tak jsem se po nekolika dnech a po krasnych narozeninovych oslavach vnucky Laury a vnuka Vilka dostal k internetu.
Dekuji vsem za jejich hrejiva slova/skoro mi ukapla i slzicka/,Dekuji Mikefo za krasny darek a Doufam,ze se v pristim roce zase vsichni sejdeme ci uz na Titranu nebo na nejakem srazu.
Prazsky nestihnu o jeden den.Vracim se s turnusem ze Spanelska 1.12 a jedine ze by zustaly ,jak se rika na Morave ,nejake oprsky tak by jsme je mohli dorazit.
Odpovědět
Jo a jeste jedna dulezita vec.Utopil jsem na Bessakeru telefon a samozrejmne jsem nemel zalohovany seznam.Takze prosim aby jste mi posilali na SZ sve cisla mobilu.Hlavne ti,kteri jeste v tomto nebo pristim roce jedou se mnou na Ebro.Ja momentalne sedim na cislech
CZ 00420607391390 nebo Slovensko 00421904518418
Odpovědět
[citace]mara45 napsalTak to mě moc mrzí,ale ty doufám dorazíš a v kolika lidech???
Si piš že dojedeme, už to máme rezervovaný. Tuším "6" a "7" v první řadě:) tedy sorry "007" v první řadě
Odpovědět
Všichni chválíte dedo145 jistě je ho dost ale to se nedá popsat protože dedo je přírodní ukaz který se vyskytuje jednou za století a tak tedy sláva mu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
Pár jich ze Znojemska znám, ale sem asi nechodí. Mám něco vyřídit?
Odpovědět
Premyslim pristi rok o titranu tak bych rad s nekym z okoli.jestli mas na nekoho hontakt budu rad.
Odpovědět
Kdy je nástup na první Titran příští rok..?:-| kdo to ví..?:-) dedo 145 ??
Odpovědět
8-) tak příští rok na Titran místo Bakkanu..:-) k Benovi tedy až napřesrok;-) termín na Titran ještě nevím!!
Odpovědět
to Respi:to si to tam určitě pěkně užiješ.Dědo 145 je výborný rybář a průvodce...
Odpovědět