Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

[citace]Dorsak napsal: To Mára: I po letech na moři stále stejný ostříží výraz :)[/citace]

joo jen jestli nevyhlíží toulavou cikánku...:-D

:-D:-D Hele ty LEGENDO...vyhlížím lepší zítřky....:-S:-D:-D:-D

Hele Kucí pražští, Dedo vás všechny zdraví, v sobotu mi udělal uprostřed vybalování krámu z Norska malou přepadovku, bohužel na sraz asi na 99% nedorazí, má full turnusy ve Španělsku, jedině, že by mu vypadl...omluvenky prý nepomůžou.

[citace]Dorsak napsal: Hele Kucí pražští, Dedo vás všechny zdraví, v sobotu mi udělal uprostřed vybalování krámu z Norska malou přepadovku, bohužel na sraz asi na 99% nedorazí, má full turnusy ve Španělsku, jedině, že by mu vypadl...omluvenky prý nepomůžou.[/citace]

Tak to mě moc mrzí,ale ty doufám dorazíš a v kolika lidech???

Tak jsem se po nekolika dnech a po krasnych narozeninovych oslavach vnucky Laury a vnuka Vilka dostal k internetu.

Dekuji vsem za jejich hrejiva slova/skoro mi ukapla i slzicka/,Dekuji Mikefo za krasny darek a Doufam,ze se v pristim roce zase vsichni sejdeme ci uz na Titranu nebo na nejakem srazu.

Prazsky nestihnu o jeden den.Vracim se s turnusem ze Spanelska 1.12 a jedine ze by zustaly ,jak se rika na Morave ,nejake oprsky tak by jsme je mohli dorazit.

Jo a jeste jedna dulezita vec.Utopil jsem na Bessakeru telefon a samozrejmne jsem nemel zalohovany seznam.Takze prosim aby jste mi posilali na SZ sve cisla mobilu.Hlavne ti,kteri jeste v tomto nebo pristim roce jedou se mnou na Ebro.Ja momentalne sedim na cislech

CZ 00420607391390 nebo Slovensko 00421904518418

[citace]mara45 napsalTak to mě moc mrzí,ale ty doufám dorazíš a v kolika lidech???

Si piš že dojedeme, už to máme rezervovaný. Tuším "6" a "7" v první řadě:) tedy sorry "007" v první řadě

Všichni chválíte dedo145 jistě je ho dost ale to se nedá popsat protože dedo je přírodní ukaz který se vyskytuje jednou za století a tak tedy sláva mu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Je tady nekdo ze Znojemska co jezdi na Titran?

Pár jich ze Znojemska znám, ale sem asi nechodí. Mám něco vyřídit?

Premyslim pristi rok o titranu tak bych rad s nekym z okoli.jestli mas na nekoho hontakt budu rad.

Máš to na SZ

Kdy je nástup na první Titran příští rok..?:-| kdo to ví..?:-) dedo 145 ??

8-) tak příští rok na Titran místo Bakkanu..:-) k Benovi tedy až napřesrok;-) termín na Titran ještě nevím!!

to Respi:to si to tam určitě pěkně užiješ.Dědo 145 je výborný rybář a průvodce...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.